Een zwart-wit woonkamer interieur, is dat nog van deze tijd?

De kleuren zwart en wit zie je veelvuldig terug in onze woonkamers. Nu kun je je afvragen of dat nog wel van deze tijd is. Maar deze kleuren zijn evenwel tijdloos en zeer goed te combineren met andere, fellere kleuren. Ze vormen de basis van een smaakvol interieur, dat geheel af te stemmen is op de nieuwste trends op modegebied.

Hippe accessoires

Je kunt eenvoudigweg je woonkamer een geheel andere look geven door leuke, trendy items toe te voegen aan je inrichting. Zo zijn afbeeldingen van planten en insecten momenteel erg hip. Een moderne lijst met een leuke, opvallende poster aan de muur trekt de aandacht en geeft je kamer meteen al een andere uitstraling.

Als je een beetje bent uitgekeken op de  inrichting van je woonkamer, kun je daar snel verandering in brengen door kussens in felle, moderne kleuren toe te voegen. Een paar andere trendy accessoires zoals een mooie vaas in een frisse kleur of een apart beeldje maken het geheel af en fleuren de woonkamer in een mum van tijd op.

Verlichting

Om meer sfeer aan je woonkamer te geven, is goede verlichting ook erg belangrijk. Voor een moderne uitstraling maak je handig gebruik van zwarte opbouwspots. Deze opbouwspots kun je makkelijk aanbrengen. Ze passen in elk interieur en je kunt ze feilloos combineren met andere soorten verlichting in je woonkamer. De trend van nu is gebaseerd op het gebruik van natuurlijke materialen zoals hout gecombineerd met metaal. Een moderne, industriële look die verfijnd is door de zachte, natuurlijke look van hout. Opbouwspots in de kleur zwart vormen de ideale basis om deze stijl in je huis door te voeren.

Persoonlijke touch

Er wordt vaak gezegd dat je woonkamer een weerspiegeling van jezelf is. Iedereen brengt graag tijd door in een woonkamer waar een prettige sfeer hangt en waar je helemaal tot jezelf kan komen. Het is dan ook belangrijk om iets van je eigen persoonlijkheid terug te laten komen in je interieur. Op deze manier voel je je helemaal thuis en kom je gemakkelijk tot rust na een drukke werkdag. Het is heel eenvoudig om een persoonlijke touch te geven aan je inrichting door simpelweg die items toe te voegen aan je interieur waarbij jij je prettig voelt en die jouw persoonlijke voorkeuren weergeven.

Zwart en wit: een goede basis

Het blijkt dat de kleuren zwart en wit eenvoudig toe te passen zijn bij iedere woontrend. Of het nu een klassieke, rustige inrichting van je woonkamer betreft. Of een meer modern interieur. Zwart en wit vormen de perfecte basis en combineren prima met klassieke meubels of juist met de stoere, industriële meubels, opbergrekken en accessoires. Het gebruik van hout heeft een heel mooi, warm effect als het wordt samengevoegd met zwarte, metalen elementen.