Goedkoop verhuizen doe je op deze manier

Bent u uitgekeken op uw huidige woning? Dan kun je altijd kijken voor wat anders. Vaak is het niet makkelijk om een nieuw plekje te vinden. En als je dan je nieuwe droomhuis hebt gevonden moet je waarschijnlijk nog wel dingen gaan verbouwen. En als dat dan allemaal achter de rug is wacht er nog een andere leuke klus. Namelijk de verhuis dag! Dit wordt vaak vooraf best wel onderschat. Daarom willen we je in dit artikel wat tips geven hoe je het goedkoopst mogelijk kan verhuizen.  

Ga nadenken over verschillende opties en vergelijk. 

Er zijn veel mogelijkheden hoe je kunt verhuizen. Dit ligt eigenlijk volledig aan het budget wat je eraan wilt uitgeven. Wat je als eerst het best kunt doen is verschillende verhuisbedrijven gaan vergelijken. Vraag offertes op of kijk op hun website naar prijzen. Zo weet je welke de goedkoopste is, maar vergeet niet te kijken naar de kwaliteit van een verhuisbedrijf. Je wilt natuurlijk wel dat je spullen allemaal heel blijven. Daarom moet je ook niet naar de goedkoopste kijken aangezien je wel wilt dat het verhuizen goed verloopt. 

Voorbereiden 

Dit klinkt natuurlijk logisch maar veel mensen vergeten dit. Als je alles de dag van de verhuizing alles moet doen zal het een grote chaos zijn die dag. Pak daarom al van tevoren dingen in en neem iedere keer als je naar je nieuwe huis gaat spullen mee. Hoe meer je zelf doet hoe minder het kost. Je zou van bijvoorbeeld familie of vrienden een busje regelen zodat je al een keer met spullen naar het nieuwe huis rijdt. Kies voor goedkope meubeltransport om je meubels in één keer te verplaatsen naar je nieuwe woning. 

Zelf verhuizen of met een verhuisservice? 

Je kunt alles zelf verhuizen met hulp van vrienden en familie. Dit zal wel veel tijd kosten en tijd is natuurlijk ook geld. Daarom kun je ook kiezen voor een student verhuisservice dit is een goedkope verhuisservice die je goed helpen maar tegen minder kosten dan een gewoon verhuisbedrijf. Zij zorgen ervoor dat al jouw spullen van het ene huis naar ja nieuwe huis gaan. Je kunt ervoor kiezen om hun alleen te laten verhuizen en te laten sjouwen. Maar zij kunnen ook inpakken tegen een uurtarief. Dit uurtarief ligt rond de 30/40 euro. Woon je in grote steden zoals Amsterdam, Utrecht of Rotterdam dan moet je er rekening mee houden dat een verhuizing daar meer kost. Dit komt mede doordat er weinig ruimte is in de kleine straatjes. Daarom zal de verhuiswagen wel een aantal keren moeten verrijden.  Maar ook goedkoop verhuizen Rotterdam moet je lukken! Het zal alleen zelf wat meer doen. Veel mensen zien dit als een groot nadeel. Maar misschien is het dat wel helemaal niet. Je kan zelf namelijk volledig de controle houden op alles wat er met je spullen gebeurt. 

En na de verhuisdag kun je dan eindelijk gaan genieten van je eigen nieuwe paleisje waar je al die tijd druk mee bezig bent geweest.