Tips van het verhuisbedrijf Bloemendaal voor een vlotte verhuizing

verhuisdoos

Een verhuizing, daar komt veel bij kijken. Vaak al maanden van tevoren weet je dat de verhuizing eraan zit te komen. Hier zijn wat tips van het verhuisbedrijf in Bloemendaal om je verhuizing vlot te laten verlopen. Dit feit kun je meteen goed gebruiken, want als je ver van tevoren al weet dat je gaat verhuizen kun je vast beginnen met opruimen. Neem afscheid van spullen die je al minstens twee jaar niet hebt gebruikt. De kans dat je ze in je nieuwe huis ineens weer gaat gebruiken of nodig hebt is vrijwel uitgesloten. Datzelfde geldt voor kleding. Zoek je kleding uit en gooi weg wat je al heel lang niet hebt gedragen. Als je nu confectiemaat 44 hebt is de kans toch wel erg klein dat je volgend jaar ineens weer in dat truitje maat S past. Zo zorg je ervoor dat je wat minder verhuisdozen hoeft te vullen.

Maak gebruik van etiketten op de verhuisdozen
Als je voor je verhuizing een kleine 80 verhuisdozen hebt ingepakt, dan is het handig als die dozen in e nieuwe huis direct in de kamer worden gezet waar de inhoud thuishoort. Dus maak gebruik van die handige stickers die het verhuisbedrijf in Bloemendaal bij de verhuisdozen verstrekt. Hierop noteer je in welk vertrek de spullen uit de doos moeten worden opgeruimd. Zo voorkom je dat je een doos met keukenspullen in een slaapkamer terugvindt en dat een doos met speelgoed dat op de slaapkamer van je kind thuishoort ineens in de badkamer staat. Door de dozen te stickeren kun je zodra de verhuizers zijn vertrokken direct beginnen met uitpakken en alles meteen opbergen.

Is zelf verhuizen een optie?
Zelf je verhuizing regelen is een optie, maar bedenk je wel dat dit best wat voeten in de aarde kan hebben. Verhuizen met een gewone personenauto of een kleine bestelbus kan betekenen dat je een aantal keren heen en weer moet rijden. Als je binnen dezelfde plaats verhuist is dat wellicht nog wel te doen. Verhuis je naar een andere woonplaats dan kan een verhuizing op deze manier al snel een flink tijdje gaan duren. Wanneer je gaat verhuizen in de regio Bloemendaal en de verhuizing door een erkend verhuisbedrijf laat uitvoeren zijn je spullen aanzienlijk sneller op de plaats van bestemming.

Maak gebruik van extra service van het verhuisbedrijf
Het verhuisbedrijf in de regio Bloemendaal kan niet alleen je spullen verhuizen. Je kunt ook gebruik maken van de inpakservice. Dan hoef je zelf geen verhuisdozen in te pakken en bovendien worden de dozen zo efficiënt mogelijk ingepakt. Ook kunnen de verhuizers bedden en kasten demonteren en lampen en schilderijen verwijderen. In het nieuwe huis wordt alles weer netjes in elkaar gezet en opgehangen. Je hebt er geen omkijken meer naar en kunt ’s avonds voldaan constateren dat de verhuizing soepel is verlopen.

Bron: https://www.verhuisbedrijfjohpost.nl/verhuisbedrijf-bloemendaal/