Meubels verhuizen

verhuisdoos

De Meubeltaxi biedt uitkomst

Steeds meer mensen die gaan verhuizen proberen, uit financiele overwegingen vooral, zelf hun spullen te verhuizen. Vaak ontstaat er vervolgens een probleem als blijkt dat bepaalde spullen, en dan met name meubelen, zo groot zijn dat zelf vervoeren (en tillen) vaak niet mogelijk is. In dat geval kan De Meubeltaxi uitkomst bieden.

Vervoer

De werkwijze van deze hulp bij verhuizen – inclusief zogenaamde ‘Sjouwfeur’- is eenvoudig. De taxi komt voorrijden, de chauffeur helpt de meubelen inladen, zorgt voor het vervoer, helpt uiteraard ook weer bij het lossen van de spullen en gaat richting volgende klant.

Geen borg

Prettig is ook dat de chauffeur belt als hij onderweg is. Ook zal hij de manier van inladen bepalen en uiteraard maakt hij gebruik van beschermende dekens en spanbanden. Op die manier is de kans op schade nagenoeg nihil. Met name het feit dat De Meubeltaxi op een bepaald tijdstip tijd gereserveerd kan worden, spreekt mensen aan. Het zelf huren van een bus kan natuurlijk ook, de kostbare tijd die verloren gaat door het halen en terugbrengen van dit voertuig wordt vaak als storend ervaren. Nog een voordeel is dat De Meubeltaxi geen borg berekend. Huurt u een busje, dan betaalt u in vrijwel alle gevallen honderden euro’s borg.

De verhuishulp biedt 15m3 ruimte én dus hulp bij het sjouwen en het in- en uitladen. Nog een extra paar handen is bovendien ook een optie. In dat geval hoeft de verhuizer zelf helemaal niet te tillen. Uiteraard zijn uw spullen tijdens het transport verzekerd waarbij een eigen risico geldt van 25 procent van de waarde in geld van de overeenkomst. Wie demeubeltaxi.nl raadpleegt, zal zich verbazen over de zachte prijs, want de taxi rijdt namelijk al vanaf 59 euro en in behoorlijk wat gevallen blijft het zelfs bij dit bedrag. Een prima alternatief dus, het inhuren van De Meubeltaxi. Het scheelt kosten, u verhuist de spullen op het door u gewenst moment en bovendien heeft u ook meteen hulp bij het tillen van de vaak zware spullen.