Flexibel wonen in een zorg cube

zorg cube

Bent u op zoek naar woonoplossing voor uw ouder of ouders, omdat deze mantelzorg nodig hebben? Dan is een zorg cube van prefabwoning.net dé oplossing. Deze prefab woning kunt u in uw tuin laten plaatsen. Hiermee kunt u de mantelzorg op u nemen en kan uw vader of moeder flexibel wonen bij u in de buurt.

Zorg cubes op maat gemaakt

Onze zorg cubes zijn prefab woningen die op maat zijn gemaakt. Hiermee bieden wij oplossingen van echte kwaliteit. We produceren de woningen geheel in ons eigen beheer. Prefab staat voor prefabricage. Dit is de bouwmethode waarin ons bedrijf is gespecialiseerd. Hierbij prepareren wij de materialen van tevoren al in de fabriek. Vervolgens vervoeren wij deze naar uw kavel toe, om de woning hier in elkaar te zetten.

Een op maat gemaakte mantelzorgwoning voor uw ouder

Als u ons inzet voor het produceren van een zorg cube dan fabriceren wij een op maat gemaakte mantelzorgwoning. Dit is dan een aanleunwoning of een losstaande woonunit die bij uw huis of in uw tuin kan worden gebouwd. De woning kan gebruikt worden door uw ouder(s). Hierin kan uw vader of moeder zelfstandig en flexibel wonen.

Verschillende modellen zorg cubes

Wij bieden u verschillende modellen zorg cubes aan. Deze varianten verschillen allemaal weer in prijs en oppervlak. Zo kunt u kiezen uit drie eenpersoons zorg cubes en een tweepersoon zorg cube. De cubes kunnen wij leveren in een stalen uitvoering of door middel van houtskeletbouw. Naast deze vier varianten bieden wij u ook nog de mogelijkheid om zelf een mantelzorgwoning te ontwerpen.

Zorg cubes met elektra

Wij plaatsen de zorg cubes op de locatie. Hierbij geldt wel dat deze voorzien moet zijn van een solide fundering. Eventueel kunnen wij deze verzorgen. Verder dient u ook zelf te zorgen voor water- en energieaansluitingen. Wel leveren wij de zorg cubes met elektra. Deze bestaat uit een verdeelkast met twee groepen en bijbehorende leidingen, armaturen en schakelmateriaal. Om uw ouder(s) te voorzien van nog meer comfort hebben wij een bewegingsmelder in de badkamer geplaatst. Zodra iemand de badkamer binnenloopt, gaat de verlichting aan.

ingerichte badkamer

 

Een comfortabele keuken en een ingerichte badkamer

Prefabwoning.net hecht een grote waarde aan duurzaamheid. Om deze redenen leveren wij de zorg cube met een energiezuinige Nefit Hr-ketel. Verder bieden wij de mantelzorg cubes aan met een comfortabele en praktische keuken van Keller en een volledig ingerichte badkamer, welk is voorzien van sanitair en tegelwerk. Dankzij al deze voorzieningen kan uw ouder zeer flexibel wonen in de zorg cube.

 

Wilt u of een kennis van u zijn huis verhuren kijk op www.premiumhousing.nl.