Gaat u binnenkort verhuizen? Dan wilt u natuurlijk al uw vrienden, familie en bekenden daar van op de hoogte stellen en ze bekendmaken met uw nieuwe adres. Nu kunt u er natuurlijk voor kiezen om dit te doen via een eenvoudig e-mailtje of ander elektronisch berichtje, maar veel leuker en meer opvallend is het om dit te doen via een prachtig verhuiskaartje. Op deze manier hebben al uw connecties echt iets fysieks in handen wat ze thuis kunnen neerzetten en waardoor uw boodschap beter zal blijven hangen. U kunt uw verhuiskaartje bovendien geheel personaliseren naar uw eigen smaak en op deze manier een kaartje kiezen wat echt bij u past.

Volop keuze uit verschillende mogelijkheden

Bij het kiezen van een mooi en passend verhuiskaartje heeft u de vrije keuze over het gehele ontwerp, het te gebruiken materiaal en de uitvoering. U bent dus zelf helemaal vrij om een mooie afbeelding, zoals een tekening of foto, te kiezen die vervolgens op het kaartje wordt gedrukt of geprint. Zo kunt u er voor kiezen om bijvoorbeeld een foto van uw gezin of van de nieuwe woning op het kaartje te zetten. Wellicht kiest u zelfs wel voor een combinatie van deze twee of misschien juist voor heel iets anders.
Als het gaat om het materiaal van het kaartje heeft u ook volop keuze uit uiteenlopende materialen. Zo heeft u onder meer de keuze uit 350 grams papier voorzien van dispersielak en 300 grams recyclingpapier. Wanneer u gaat voor een kaartje met een extra luxe uitstraling kunt u kiezen voor bijvoorbeeld 300 grams papier uitgevoerd in metallic zilver, metallic goud of metallic parelmoer.
Verder kunt u opteren voor zowel een gevouwen als een ongevouwen kaartje, afhankelijk van op welke wijze u de informatie over uw verhuizing wilt doorgeven.
Vanzelfsprekend kunnen bij de kaartjes de meeste fraaie bijpassende enveloppen worden geleverd, zodat u ze direct op de post kunt doen richting uw connecties.
De mogelijkheden voor uw ideale verhuiskaartje zijn al met al talrijk te noemen. Neem zeker eens een kijkje bij Reclameland en laat u verrassen door het prachtige aanbod. Wat u wensen ook zijn, hier zal u beslist slagen voor de meest schitterende kaartjes die volledig naar uw wens worden gedrukt of geprint.

Over de auteur