De juiste vloercoating voor uw huis

epoxy floor

Bij het kiezen van een passende vloertype denken weinig mensen meteen aan vloercoating. Meestal gaat men voor hout, tapijt of een van de andere gebruikelijke vloertypen. En dit zijn allemaal goeie keuzen, alleen hebben zij verreweg niet dezelfde voordelen als vloercoating, lees alle gietvloer tips en maak uw eigen keuze.

Vloercoating is de trendy en ongebruikelijke keus voor zij die wat anders willen. Het past prima in elk interieur juist omdat u zoveel opties heeft. Niet alleen de kleur kunt u zelf bepalen, maar u kunt ook gaan voor een vloercoating dat een ander- vloertype precies nabootst. Heb ik uw interesse aangewakkerd? Lees dan gerust verder.

Hoe wordt vloercoating geplaatst?

Vloercoating is relatief makkelijk aan te brengen op een bestaande vloer en andere ondervloeren. Het is stof- en waterafstotend, dus onderhoudsarm en ideaal voor in uw badkamer. U kunt hem aanbrengen in vrijwel elke kamer van uw huis of kantoor, zoals de badkamer, keuken, woonkamer en zelfs uw terras. Het vormt een naadloos geheel door uw huis voor een moderne en strakke uitstraling.

Wat zijn de mogelijkheden?

Bij vloercoating en ook bij gietvloeren zijn de mogelijkheden eindeloos. Er zijn verschillende typen waaruit u kunt kiezen met allemaal hun eigen voor- en nadelen. Talloze kleuren en verschillende looks! Daarnaast zijn er ook de extraatjes die u zeker niet over het hoofd kan zien, zoals een antislip- of krasvrije laag. Kies de vloercoating dat bij u past. Door de vele opties kunt u al heel snel de bomen door het bos niet meer te zien. Laat u daarom door een gedegen specialist adviseren, die helpt u graag bij het maken van de juiste keus.