De beste muurstickers voor een leuke kinderkamer

dieren muurstickers

Er zijn ontelbare manieren om een kamer een unieke uitstraling te geven, en de kinderkamer is daarop geen uitzondering. Net zoals het juiste behang, meubilair en speelgoed thuishoren in een kinderkamer, kan de decoratie ook perfect afgewerkt worden met andere elementen. Zo zijn muurstickers de perfecte kers op de taart in elke kinderkamer. De volgende ideeën geven je in elk geval de kans om de kinderkamer zo mooi mogelijk te maken.

Muurstickers met sterrenhemels voor dromers

Niets zo leuk voor een kind om naar de sterren te kijken, maar waarom zou het daarvoor in de kou moeten staan? Stickers van sterren zijn het ideale alternatief voor een échte sterrenhemel, en kunnen eenvoudig op het plafond gehecht worden. Dergelijke stickers komen in verschillende formaten en kleuren, zodat je uit heel wat variatie kan kiezen om de kinderkamer op te fleuren!

Dieren muurstickers voor dierenliefhebbers

Elk kind houdt van dieren, en muurstickers die daarop zijn afgestemd zijn dan ook erg populair. Of je nu dieren muurstickers zoekt van konijnen, katjes en honden, of liever stickers met heuse olifanten en beren hebt, de mogelijkheden zoals bijvoorbeeld op Muurstickerstunter.nl zijn oneindig en spelen perfect in op de verbeeldingskracht van het kind.

Donald Duck-stickers voor Disney-fans

Disney figuren zijn eveneens razend populair bij kinderen, en er is dan ook een enorm aanbod aan leuke stickers met passende afbeeldingen. Zo kan een Donald Duck muursticker de wanden van de kinderkamer prachtig opsmukken, waarbij een bijpassend tekstballonnetje het plaatje afmaakt. Dergelijke stickers zijn gemaakt van PVC en kunnen dus gemakkelijk aan de muur gehecht worden.

Een sportieve muur met voetbalstickers

Er zijn echter nog andere dingen waar een kind van houdt – bijvoorbeeld voetbal. Is je kleine een echte voetbalfanaat die er zelfs ’s nachts van droomt? Help je kind daar dan een handje bij en versier de muur van de kinderkamer met prachtige voetbalstickers, verkrijgbaar in verschillende kleuren. De stickers kunnen gemakkelijk aangebracht worden, en zijn al even snel te verwijderen of te verplaatsen.

verschillende dieren muurstickders

Muurstickers met een beestenbos

Kinderen houden van dieren én natuur, dus waarom beide niet combineren in één sticker-geheel? Een beestenbos-sticker is de perfecte versiering voor een kinderkamer, juist door het prachtige geheel dat ermee gevormd wordt. Zowel een boom met kleurrijke blaadjes als verschillende dieren muurstickers zoals een olifant en een giraf pronken op deze sticker, en toveren de muur van de kinderkamer in géén tijd om tot een ware beestenboel. De stickers kunnen naar wens ingedeeld worden: of je nu de roze aapjes in de boom wil hangen of ze liever op de grond zet, alles kan!

Gepersonaliseerde muurstickers

Voor zij die graag creatief bezig zijn is er natuurlijk ook de mogelijkheid om stickers met een eigen tekstje op de wand te bevestigen. Of het nu een quote, een naam of iets anders is, dankzij een dergelijke sticker heb je alle vrijheid. De muurstickers worden op kwalitatief vinyl uitgesneden, waarbij je zowel het formaat, het lettertype en de kleur van de tekst volledig zelf kunt kiezen.