Zitzak in huis: oneindig variëren

Zitzak in huis

Vaak denken mensen tijdens het inrichten van hun huis niet aan het gebruik van een zitzak. Toch erg jammer, want waar veel mensen kiezen om een fauteuil te plaatsen, zou een zitzak een nóg leukere toevoeging zijn geweest. Op internet kan je eindeloos rondsurfen op websites met ontzettend veel verschillende soorten zitzakken. Op een aantal vlakken kan je variëren om voor jou de ideale zitzak te vinden:

Kleuren
De zitzakken van websites als Zitzakkenstore.nl zijn verkrijgbaar in een grote variatie aan kleuren. Je kan kiezen voor een rustige, neutrale kleur, zoals olijf, zalm of smaragd. Of je kan kiezen voor een felle, flitsende kleur, zoals fluor of oranje. Mocht je dit alsnog te basic vinden dan zijn er ook verschillende partijen die zitzakken kunnen bedrukken. Dit kan je doen met een tekst, een logo of zelfs een foto.

Materialen
Zitzakken zijn ook nog een verkrijgbaar in verschillende soorten materialen. Bij een zitzak denken veel mensen aan een standaard zitzak van polyester. Deze kunnen natuurlijk erg leuk zijn en goed binnen je interieur passen, maar wanneer dit niet het geval is dan zijn er nog talloze andere opties. Denk bijvoorbeeld aan een (imitatie)leren zitzak, een nylon zitzak of een fluffy zitzak. Afhankelijk van het materiaal kan je een zitzak ook outdoor gebruiken. Bovendien kan je variëren met het materiaal van de vulling. Dit kan zorgen voor een verschil tussen stevigheid en duurzaamheid van de zitzak. Je kan enerzijds ervoor kiezen voor een stevigere zitzak door middel van een grovere vulling, zoals EPS parels. Anderzijds kan je ervoor kiezen om je zitzak op te vullen met polystyreenkorrels.

Afmetingen
Naast de kleur en het materiaal van de zitzak kan je natuurlijk ook nog variëren in de afmeting van je zitzak. Vaak is een bezwaar tegen zitzakken dat ze te groot zijn en niet meer passen. Dit argument neemt niet mee dat er verschillende afmetingen te koop zijn. In de meeste webshops kan je kiezen tussen verschillende maatvoeringen, waardoor er voor jouw kamer altijd de juiste grootte zitzak tussen zit.