Verschillende soorten Gashaarden

Een gashaard kopen is niet zo eenvoudig als het lijkt, want er is een geruime keuze beschikbaar. De terrashaarden verschillen in uiterlijk, gebruiksgemak en prijs. Kiest u voor design? Wilt u een groot of een klein vuur? Er is van alles mogelijk.

Tafelhaard

Een tafelhaard is een strak vormgegeven schaal die u in kunt bouwen in uw buitentafel. Op deze manier kan het hele tafelgezelschap genieten van de gezellige warmte en licht die het brandende hout afgeeft, terwijl u geniet van uw diner.

Sfeerkachel

Sfeerkachels kunt u zowel in een modern jasje krijgen of juist in een klassieke uitvoering. Potkachels van gietaluminium in de vorm van een klassieke houtkachel misstaan niet in een landelijke omgeving. Strak vormgegeven gaskachels pronken onder iedere overkapping.

Vuurtafel

Als u liever niet in uw tafel wilt zagen, dan zijn er ook kant en klare vuurtafels verkrijgbaar. Kleine modellen die fungeren als bijzettafel of complete eettafels waarin een vuurkorf is gemonteerd.

Houtkachel

Houtkachels geven warmte en licht en geven sfeer aan de avond door het knisperende hout. De houtkachels die gemaakt zijn van RVS kunt u het hele jaar door buiten laten staan.

Gashaard

Een gashaard verlicht niet alleen uw huis of tuin op stijlvolle wijze, maar zijn ook zeer geschikt om bij uw entree of oprit te plaatsen. Deze smaakvolle zuilen geven uw tuin nog meer klasse.

Vuurschaal

Een vuurschaal zorgt voor een gezellige sfeer ’s avonds en geeft veel warmte af, waardoor u de avond langer buiten kunt doorbrengen.

Online gashaard kopen

Er zijn diverse modellen gashaard in verschillende prijscategorieën online te verkrijgen.. U kunt uw bestelling eenvoudig online plaatsen en de terrashaard thuis laten bezorgen. Wij leveren ook gietvloeren en andere onderdelen voor uw interieur, vraag naar de mogelijkheden.