Tuin trend van 2018

hottub

Het begint langzamerhand steeds kouder en natter te worden in Nederland. De wintermaanden komen eraan en dat betekent dat de tuin een stuk minder gebruikt wordt. Veel mensen maken dan plannen voor de zomer om hun tuin weer helemaal op te knappen. In Nederland wordt de tuin steeds meer gezien als een verlenging van je woonkamer. Er word daarom ook steeds meer geld uitgegeven aan tuinen. Als je de tuin van nu vergelijkt met die van 10 jaar terug zie je behoorlijk verschil. We gaan de trends voor 2018 alvast voorspellen.

Stenen BBQ

BBQen is een van de populairste bezigheid in de tuin. Wanneer het ook maar een beetje zonnig is en lekker warm dan is half Nederland in de tuin aan het bbqen. Er komen ook steeds meer grote amerikaanse bbq. Van die grote grillplaten die door gas warm wordt gemaakt. Toch vinden ze meeste mensen bbqen met kolen lekkerder. Je zult volgend jaar steeds meer stenen BBQ vinden in de tuin. Een andere versie hierop zijn de pizza ovens.

Luxe lounge ruimtes

Mooie ligstoelen lekker open haard erbij. Dat is wat mensen graag hebben in hun tuin. Met een Kapschuur kan men ook langer in de avond buiten blijven zitten. Lekker genieten van de ondergaande zon met een open haard aan.

Eigen moestuin

Vorig jaar had Albert Heijn al de trend ingezet met moestuintjes. Alleen volgend jaar komt het meer van de grond. Echt een stuk grond gebruiken voor eigen kweek. Men gaat het allemaal wat serieuzer aanpakken. Men is het zat om veel te betalen voor groentes die vol zitten met slechte stoffen die boeren gebruiken om de groentes sneller te laten groeien. Men heeft steeds meer behoefte aan pure voeding.

Hot tubs

Hot tubs zijn tegenwoordig voor een mooie prijs te krijgen. Het is een ideale manier om er even tussen uit te gaan. Mensen hebben het steeds drukker. Doordat men het steeds drukker hebben zoeken ze ook naar maximale ontspanning. Wanneer je hot tub ook nog onder een kapschuur plaatst kun je ook in de winter hiervan genieten.