Tips bij het vinden een een geschikt kantoorruimte

airco voor kantoor

Wanneer je op zoek bent naar een kantooruimte om je werkzaamheden te kunnen uitvoeren dien je met verschillende factoren rekening te houden om de perfecte ruimte te vinden. Allereerst ben je als zoeker van een kantoorpand in een sterke onderhandelingspositie, kantoorruimtes liggen namelijk voor het oprapen. En dit is alleen maar goed voor jouw onderhandelingspositie. Voor elke ondernemer zijn er andere eisen en zijn er voor iedereen andere dingen belangrijk. Is een goede internetverbinding belangrijk voor jou? Of is het vooral belangrijk dat klanten op professionele wijze worden ontvangen? In dit artikelen zetten we enkele belangrijke aspecten op een rijtje.

Kosten laag houden

Wanneer je op zoek bent naar een ruimte waarmee je de kosten laag kan houden, is wellicht een anti-kraak pand een optie voor je. Bij het horen van ‘anti-kraak’, haken veel ondernemers af. Vaak is dit ten onrechte en is zo’n pand in een uitstekende staat. De huurprijs ligt hier een stuk lager. Een nadeel is wel dat je niet weet hoe lang je kan blijven zitten, het is dus niet aan te raden om veel te investeren in de aankleding van het kantoor. Een alternatief is om in onderhuur te gaan en in te trekken bij een bestaand bedrijf. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat een bedrijf een ruimte leeg heeft staan waar jij prima kan werken. Zo verdient het bedrijf nog wat aan de ruimte en heb jij een mooie werkplek.

Ga voor het beste

Wanneer je helemaal zeker wilt zijn van een perfecte locatie, dan zijn er gelukkig ook specialisten die deze zoektoch voor je uit handen kunnen nemen. Zeker wanneer je in een grote stad als Amsterdam op zoek bent naar een geschikte locatie, kan dit een hels karwei worden. Klik hier om te zien wat er mogelijk is in Amsterdam.