Als je een woning binnenstapt, is het eerste wat opvalt de inrichting en vooral de kleuren. Met kleur kun je een vrij neutrale inrichting omtoveren tot een frisse en sprankelende omgeving. Dit hoeft niet altijd veel geld te kosten. Met sierkussens bijvoorbeeld kun je al heel wat sfeer scheppen.

Sierkussens in allerlei soorten en voor elke kamer

Kussens worden vooral gebruikt op de bank in de leefruimte. Daarnaast worden er vaak sierkussen gebruikt als element in de slaapkamer. Daar dienen ze zowel als decoratie als om extra steun te hebben als je bijvoorbeeld in bed wilt lezen. Toch zijn sierkussens bijna in elke kamer inzetbaar. Bij Sweet Living Shop weten ze er alles van. Zij hebben alle denkbare soorten, vormen, groottes, kleuren en stoffen. Met een paar goed uitgezochte sierkussens creëer je een totaal andere stijl in je woning.

Een aangenaam huis dankzij sierkussens

Denk bijvoorbeeld aan de speelhoek van de kinderen. Leg daar een paar heel grote sierkussens in hevige kleuren. Dit nodigt de kinderen uit tot spelen en bevordert de creativiteit. Of wat dacht je van je hobbykamer waar je vaak uren zit te knutselen? Maak het je gemakkelijk en creëer met wat kussens een gezellig nestje waarin je je goed voelt. Wedden dat de inspiratie zo naar boven komt? En waarom zou je in de badkamer geen zeteltje zetten met wat sierkussens? Je kunt er even relaxen en lekker wegdromen met een boek. Heb je in de wintertuin een mooie maar toch wat harde zetel staan? Leg een paar grote en kleine kussens erin en die zetel wordt meteen jouw favoriete plekje om van de tuin te genieten.

Sierkussens bepalen de look

Kussens zijn vrij goedkoop en toch geven ze jouw woning een totaal andere look. Wil je op een gegeven moment toch een andere stijl of uitstraling? Dan kun je gewoon beginnen met alle kussens andere kleuren of structuren te geven. Het geeft al een heel andere indruk en het is net of je heel wat hebt veranderd in jouw huis.

Als je je hele huis eens zou rondgaan en enkel de kussens zou herbekijken, dan kom je waarschijnlijk al een heel eind ver op weg naar jouw droomhuis!

Over de auteur