Robuuste eettafels zijn in opmars. We spreken dan over degelijke, stoer uitziende en van dikke planken gemaakte tafels. Ze hebben het voordeel dat ze overal ingezet kunnen worden. Ze passen zowel in de eetkamer, de eetkeuken en de hobbykamer als in kantoren en kantines van bedrijven.

Degelijk en duurzaam

Robuuste tafels zijn gemaakt van eerlijke materialen zoals hout en ijzer. Daarbij komt dat deze tafels vaak uit recuperatie-materiaal vervaardigd zijn. Denk bijvoorbeeld aan steigerhout en ijzeren balken. Draagbalken uit het dakgebinte van oude schuren worden vaak omgetoverd tot een tafelblad. Als resultaat krijgen we robuuste tafels die sterk zijn, makkelijk te onderhouden zijn en lang meegaan. Zowel particulieren als professionelen hebben oog voor duurzaamheid en daarom zijn deze tafels ook zo populair aan het worden.

Robuuste eettafels passen in elke stijl

Of u een modern, een trendy of een klassiek huis of kantoor heeft, een zware en stoere houten tafel past in elk van deze interieurs. Robuustetafels.nl vervaardigt diverse soorten en groottes van tafel. Zo worden robuuste eettafels zowel in de woonkamer als in vergaderzalen geplaatst. Het grote voordeel van een stoere houten tafel is dat ze ‘mee groeit’ met de tijd. Begint u, als jong koppel, met een beperkt budget, dan kan een stoere tafel een goede investering zijn. Als u later uw interieur wijzigt of u verhuist naar een grotere woning, dan kan deze tafel perfect mee verhuisd worden en krijgt ze een nieuwe plaats. Dit geldt ook voor bedrijven. De tafels van de vroegere vergaderzaal kunnen perfect als bureau in een sjiek kantoor omgetoverd worden.

Robuuste tafels krijgen we nog voor jaren te zien.

De vraag naar stoere tafels is een paar jaar geleden gestart en zet zich nu pas echt door. Ze worden gecombineerd met stoere banken of stoelen, bijzettafels en kasten. Zelfs in de slaapkamer en de badkamer komt deze stoere look alsmaar meer voor. Op die manier krijgt de hele woning een warme uitstraling. Ook kantoorruimtes krijgen een gemoedelijke gezelligheid met een houten tafel.

Het ’thuis’ gevoel wordt heel erg aangewakkerd met houten meubelen. Dat is niet anders bij deze tafels. Ze stralen warmte uit op een stijlvolle manier. Vele mensen hebben tegenwoordig een drang naar huiselijkheid. Daarom gaan we deze tafels de komende jaren nog veel zien!

Over de auteur