Rolluiken zijn niet meer weg te denken

Rolluiken zijn niet meer weg te denken bij een woning. Iedereen heeft ze en ze brengen enorm veel pluspunten met zich mee. Zo kun je met rolluiken genieten van een juiste nachtrust omdat ze verduisterend en geluidswerend zijn. Te warm in het huis? Haal het rolluik omlaag, de rolluiken weren de zon en zorgen voor de juiste isolatie. Verder zijn de rolluiken ook inbraakwerend en wordt er gezorgd voor de juiste privacy. De rolluiken hebben enorm (!) veel voordelen en wanneer je nog geen rolluiken hebt, raden we je zeker aan om ze te overwegen. Rolluiken zijn tegenwoordig tegen scherpe prijzen te verkrijgen en je kunt met montage instructies ook de montage zelf verrichten!

Bedienen van een rolluik

Je kunt een rolluik op verschillende manieren bedienen. Wij leggen je graag meer uit over de verschillende bedieningen zodat je weet wat je kunt bestellen.

  • Handbediening

Je kunt ervoor kiezen om jouw rolluik met de hand te bedienen. Dit kun je doen met een bandopwinder, of bij beperkte ruimte een koordopwinder. Je haalt de lamellen eenvoudig omhoog en omlaag door aan de band of koord te trekken.

  • Schakelaar

Met een schakelaar bedien je jouw rolluik elektrisch. De schakelaar plaats je tegen de wand en je kunt hiermee de lamellen bedienen. Bij rolluiken breder dan 2 meter raden we je altijd aan om te kiezen voor elektrische bediening.

  • Afstandsbediening

Ook is het mogelijk om een rolluik elektrisch met een afstandsbediening te bedienen. Je hebt de keuze uit allerlei afstandsbedieningen die je kunt aansluiten op de radio motor van jouw rolluik. De afstandsbediening is de meest comfortabele en luxueuze keuze.

  • Bedienen met een smartphone

Als laatst is het tegenwoordig ook mogelijk om jouw rolluiken te bedienen met jouw smartphone. Zo heeft Somfy bijvoorbeeld de IO-motoren waarmee je met de homecontrol of TaHoma box jouw zonwering kunt verbinden met jouw telefoon. Installeer de app en je kunt meteen aan de slag!

Rolluiken bestellen 

Je kunt rolluiken bestellen op Rolluiken33.nl. Wanneer je naar het aanbod gaat kijken van Rolluiken33, zie je direct dat ze A-kwaliteit, hoogwaardig aluminium rolluiken aanbieden tegen de scherpste prijzen. Rolluiken33 werkt met de laagste prijsgarantie. Nergens anders vindt je een betere prijs/kwaliteit verhouding dan als bij Rolluiken33.nl. Wij raden je zeker aan om het aanbod van Rolluiken33 te bekijken en een prijsopgave aan te vragen. Doe ook een prijsopgave bij andere aanbieders en ga vervolgens vergelijken. Wanneer je rolluiken wilt gaan bestellen, raden we je aan om je tijd te nemen. Je bestelt de rolluiken maar 1-2 keer in je leven en je moet ervoor zorgen dat je de juiste rolluiken in huis haalt!