Retro Letterborden

Bestel nu zo’n leuk letterbord. Je kent ze vast nog wel van vroeger. Tegenwoordig in een mooie houten lijst en gestoffeerd met lekker zacht wit of zwart vilt ziet dit ouderwetse bord er weer helemaal te gek uit. In de richel steek je letters. Er wordt een complete set meegeleverd met letters en cijfers.

Leef je uit
Je kunt het letterbord natuurlijk simpel gebruiken om mededelingen op te publiceren, maar je kunt er ook een andere kant mee op. Denk aan het neerzetten van de spreuk van de week of een andere creatieve taal uiting. Tegeltjes wijsheden lenen zich ook uitstekend om je aan wijze levenslessen te herinneren. Zet er eens één op het bord en zie wat het bezoek er van vindt.

Overal
Je kunt het bord ook voor het raam zetten en je buren en voorbijgangers trakteren op een grappige uitspraak of interessante levensles. Je zult zien dat de mensen er naar uit gaan kijken of er iets nieuws op je letterbord staat. Als je een winkel hebt zet je het letterbord in de etalage met een prijslijst. Je kunt het bord ook in de winkel hangen en je klanten op de hoogte houden van nieuwe acties.

Spelend leren
Voor kinderen is het letterbord ook uitstekend te gebruiken tijdens het leren lezen. Je kunt woordjes en zinnetjes maken en weer makkelijk verwijderen en opnieuw beginnen. Kinderen vinden het heel leuk om op deze manier met taal bezig te zijn. Het letterbord is ook goed in te zetten als weekrooster voor school. Duidelijk zichtbaar opgehangen kan het een mooi houvast bieden voor thuis of in de klas.

Gaat lang mee
Met dit leuke letterbord kun je eindeloos variëren en het kan telkens opnieuw gebruikt worden voor verschillende doeleinden. Door de stevige mooie uitvoering kun je jarenlang plezier hebben van dit vintage letterbord.