Primer van Caparol wordt beschouwd als een van de beste verven ter wereld met de meest betaalbare prijs. Aangezien de verven worden onderzocht en ontwikkeld in Caparol laboratoria, om de beste kwaliteit te bereiken, zorgt dit ervoor dat je een product koopt met een hoge kwaliteit gegarandeerd. Je kunt primer kopen op basis van je behoeften van elke doelmarkt. Omdat er een aantal opties zijn, kan het een uitdaging zijn om een primer te kiezen. Je hebt voldoende en gedetailleerde informatie nodig over de technische eigenschappen, waarden en de verwerking van alle artikelen van het primer Caparol assortiment. Daarnaast kun je met informatieve documentatie verdere specialistische kennis opdoen, zoals technische databladen en testcertificeringen.

Primer van Caparol kopen voor intense kleuring


Primer van Caparol is gemakkelijk te herkennen. Ten eerste omdat het intensieve en schitterende kleuren heeft. Caparol bestaat uit speciaal ontwikkelde primersysteemkleuren. Ze hebben een hoog gehalte aan titaniumdioxide en bereiken hierdoor een uitgebreide dekking van het substraat, waardoor het met slechts enkele verflagen extreem helder is. Bovendien zijn de kleuren van het primersysteem al getint naar de kleur van de intensieve kleur. In feite bereiken de onderlaag en de afwerklaag in de gewenste kleur samen met de kleur van het grondverfsysteem de beste match met de kleur van je keuze.

Optimaal resultaat


Het gebruik van primer Caparol geeft je een optimaal resultaat dankzij het geavanceerde primersysteem dat de helderheid van de gewenste kleur niet aantast, zoals een witte of grijze primer dat wel doet. Je kunt je favoriete kleur kiezen en op het gewenste oppervlak aanbrengen, interieur of exterieur. Het is beschikbaar voor alle op oplosmiddel gebaseerde en waterdunne emailleringen van Caparol, evenals de bijbehorende primers, eerste lagen, tweede lagen en onderlagen. Je kunt kiezen of je de coatingstructuur wilt aanbrengen met een technisch noodzakelijke primer, een eerste laag of een grondlaag in de kleur van het grondverfsysteem. Het is ook toepasbaar op de binnenwanden en oppervlakken met de mogelijkheid om eerst te verven met een primer of met de interieurverf in de kleur van het primersysteem, voordat de grondlaag en afwerklaag van de interieurverf wordt aangebracht in de gewenste uiteindelijke kleur. 

Primer van Caparol kopen – kies uit een brede selectie

Er is een brede selectie aan primer Caparol verven, samen met een enorme verscheidenheid aan schitterende kleuren die online te koop zijn. Van doffe tot felle kleuren, zoals rode, oranje en gele kleuren, met optimale kleurschittering is het toepasbaar voor binnen en buiten. Je kunt kiezen uit een grote collectie hechtprimers, voor coatings, hout, zink, hard PVC, aluminium, koper en vele andere kritische substraten.

Over de auteur