Er zijn weinig plekken in huis waar je zoveel tijd doorbrengt als op de bank. Na een lange dag werken is het dé plaats om op neer te ploffen. De kinderen stoeien er na thuiskomst van school maar al te graag en ’s avonds is er niks fijner dan daar met een glaasje wijn lekker onderuit gezakt nog een filmpje te kijken alvorens weer naar bed te gaan. Daarom is de keuze voor een nieuwe bank er best wel eentje waar je even bij stil mag blijven staan. Er is zo’n enorme keuze aan banken te vinden, volledig afgestemd op het gebruik dat je een nieuwe bank kunt geven, dat je altijd wel iets kunt vinden dat past bij wat je zoekt. 

Formaat, zithoogte en zitdiepte 

Een van de belangrijkste dingen waar je aan moet denken is de maat van de bank. Daarbij gaat het niet alleen om het formaat van de bank, maar moet je vooral ook stil staan bij de zithoogte en de zitdiepte. Als je lange benen hebt, zal de zitdiepte een belangrijk rol spelen. Je wilt natuurlijk wel comfortabel op je bank terecht kunnen. Ben je juist klein van gestalte, dan is zeker de zithoogte een aspect wat je niet uit het oog moet verliezen. 

Ook niet onbelangrijk is dat je niet moet vergeten dat je nieuwe bank aansluit op de rest van het meubilair. Ten eerste zijn daar natuurlijk de salontafel en eventueel het tv meubel. Een antieke houten kast waar de tv op staat, een klassieke gietijzeren tafel met glazen plaat en een moderne rode ribfluwelen bank passen waarschijnlijk niet het beste bij elkaar. Nee, een nieuwe bank is als een pronkstuk in je woonkamer, dus je kan beter goed kijken naar een stijl die de rest van je meubels beter tot hun recht laat komen en een goede harmonie van je meubilair verwezenlijkt. 

Voor ieder wat wils bij Furnea

Een bank kopen bij Furnea is daarom zeker geen slecht idee. Er zijn weinig winkels waar je terecht kunt voor zo’n complete selectie banken als bij Furnea. Of je nu op zoekt bent naar klassieke of moderne bankstellen, een stijlvolle hoekbank voor in de salon, een eetkamer bank om je eetgenot nog verder uit te breiden, een opbergbank voor op de slaapkamer of de onmisbare slaapbank waar visite op terecht kan. In de online webwinkel zijn bijna acht honderd verschillende modellen te vinden, zodat je altijd wel iets kunt vinden dat aansluit op je wat voor ogen hebt.

Mocht je echter nog twijfels hebben na het bekijken van alle soorten banken die beschikbaar zijn, twijfel niet en zoek contact via de telefoon, facebook, instagram of pinterest. Furnea zal uw vragen altijd binnen een half uur beantwoorden. Ook via de email kun je Furnea probleemloos bereiken. 

Als je echter een keuze gemaakt hebt en je bestelling hebt geplaatst, dan wordt je nieuwe meubelstuk gratis thuis bezorgd. Daarnaast krijg je na aanschaf van je nieuwe bank honderd dagen bedenktijd. Mocht je in de tussentijd toch onverhoopt een andere keuze hebben gemaakt, dan kun je de bank ook gratis weer retour sturen. De gegarandeerde garantie van vijf jaar zorgt ervoor dat je je verzekerd van een kwaliteitsproduct. 

Over de auteur