Prachtige, betaalbare kunst aan de wand

acrylglas

Iedereen is wel bekend met een of meerdere foto’s aan de muur. Die kunnen gewoon in een fotolijstje. Maar het kan veel mooier. Lang niet iedereen is bekend met fotoprints op acrylglas. Wat is dat eigenlijk precies? Je kunt het zien als een prachtige fotoschilderij die geheel op plexiglas of acrylglas is gemaakt. Dit is een vrij bijzondere manier van kunst. Wat dit zo uniek maakt, is dat er een prachtig effect wordt veroorzaakt door de combinatie van licht en het schilderij op het plexiglas. Dit geeft het een buitengewone uitstraling. Het glanst mooi net zoals plexiglasschilderijen altijd moeten doen. Doordat het lichtval natuurlijk ook steeds verandert, zal ook de sfeer van het schilderij constant veranderen. Het ziet er prachtig uit. Je ziet het ook zeker niet elke dag. Doordat dit schilderij vrij uniek is, geeft het elke ruimte een prachtig uiterlijk. Maak elke ruimte in de woning geweldig met deze prachtige creatie.

Fotoprints op acrylglas: een echt kunstwerk

Misschien ben jij ook wel een van de mensen die nog nooit van dit unieke kunstwerk heeft gehoord. Bij een schilderij ben je misschien gewend dat er een prachtige foto of een tekening in een lijst is gestoken waarop licht valt. Schilderijen zijn echt prachtig om naar te kijken en daarom ook een enorme aanwinst in jouw woning. Maar, zoals je met een schilderij gewend bent, schijnt het licht er alleen maar op en niet doorheen. Dat is waar fotoprints op acrylglas een verschil zullen maken. Het is een prachtig kunstwerk dat je kunt krijgen in verschillende formaten De foto die erop wordt gedrukt is subtiel gekleurd zodat er een prachtig spel ontstaat tussen de kleuren van de foto en het lichte achtergrond. Dit is echt een van de nieuwste trends op het gebied van decoratie.

De mogelijkheden van fotoprints op acrylglas

Fotoprints op acrylglas bieden heel wat mogelijkheden. Zo is het mogelijk om je eigen afbeeldingen en foto’s af te drukken op acryl waardoor je een persoonlijk schilderijtje hebt. Dit is natuurlijk geweldig als het gaat om de mogelijkheden die je dan ook hebt als je op zoek bent naar een cadeau voor jezelf of voor een ander. Maar je kunt ook een unieke foto van een professionele fotograaf uitzoeken. Dan heb je een waar kunstwerk te pakken. De mogelijkheden die je hebt met dit soort schilderijen zijn eindeloos en je staat er ook helemaal vrij in hoe je het schilderij wilt laten afdrukken. Het effect blijft hoe dan ook altijd hetzelfde en dat is een prachtig spel tussen kleuren en licht, de doorzichtigheid van het glas en de kwaliteit van de kleuren van de foto. Plexiglas heeft heel veel weg van echt glas en dit geeft een mooi uiterlijk aan het schilderij. Hang het schilderij vooral op dicht bij een raam of bij sfeerverlichting zodat je nog net wat meer kan spelen met de licht effecten die je kunt creëren.
En of de mogelijkheden niet genoeg zijn; een acrylschilderij is ook nog eens zeer betaalbaar.