Portugese tegels kan je geweldig toepassen in elke badkamer. Ze zorgen voor een originele en unieke uitstraling van jouw toilet of badkamer en zijn tijdloos. Niet voor niets zijn deze, van oorsprong handgemaakte, tegels al eeuwen populair. Tegenwoordig is er naast de originele cementtegeltjes ook een keramische variant te vinden. Deze is perfect voor de moderne badkamer. De keramische tegel heeft dezelfde uitstraling maar is in tegenstelling tot de originele tegel niet gevoelig voor krassen, vlekken en zuurhoudende schoonmaakmiddelen. Deze tegeltjes kenmerken zich door creatieve patronen in kleurrijke of juist natuurlijke tinten. Een ding is zeker: met Portugese tegels krijgt de ruimte kleur en levendigheid.

Portugese tegels combineren

Badkamertegels zijn er in alle vormen, kleuren en maten. Er zijn veel eenvoudige neutrale tegels te vinden, maar hou je van een meer uitgesproken stijl dan is een Portugese tegels een goede keus. Ze maken jouw badkamer tot een unieke ruimte en geven veel sfeer. Je kan ze ook perfect combineren met bijvoorbeeld een neutrale tegel. Combineer bijvoorbeeld antraciete vloertegels met Portugese wandtegels. Of maak een badmeubel extra bijzonder door voor de achterwand Portugese tegels te kiezen. Zo kan je mooie accenten met een persoonlijke touch in je badkamer aanbrengen. 

De details doen het ‘m

Heb je een nisje in de doucheruimte? Bekleed deze met een Portugese tegel! Zeker als de rest van de muur rustig is, springen de tegels er prachtig uit. Wat ook leuk is: heb je een gekleurd kastje in de badkamer staan? Laat dezelfde kleur in de Portugese tegels terugkomen. Zo creëer je één geheel!

Geef jouw badkamer een mediterraan tintje 

Portugese tegels zijn terug van weggeweest en passen in elke moderne badkamer. Veelal wordt de tegel gekozen als een accent in de ruimte. Door een gedeelte van de wand en/of de vloer te bekleden met prachtige kleuren en vrolijke decoraties. Lekker in een warm bad liggen of onder een warme douche staan, jezelf wanend in een Portugese badkamer. De tegels geven ieder toilet en badkamer een fijn mediterraan tintje.

Persoonlijk badkamer advies bij Sani4all

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van een complete badkamer bij jouw thuis met een mediterraan tintje? Niets straalt zoveel sfeer uit als een reeks aan Portugese tegels. Sani4all heeft een uitgebreid assortiment tegels in vrijwel alle soorten en maten, in vele kleuren en vooral ook tegen de scherpste prijs! Met Portugese tegels haal je meteen die warme, vrolijke mediterrane sfeer in huis. Onze badkamerspecialisten adviseren je graag over de mogelijkheden. Je bent van harte welkom in een van onze winkels om de juiste Portugese tegels te kiezen die perfect passen in jouw droombadkamer. 

Over de auteur