Op vakantie in je eigen tuin

Met dit zonnige weer kun je perfect op vakantie in eigen land, met de juiste middelen zelfs in je eigen achtertuin! Hoe kan dit gerealiseerd worden?

Tuinmeubelen zijn daarbij van groot belang. Met de juiste tuinmeubelen kun je heerlijk genieten van het buiten zijn en je eigen tuin omtoveren tot een waar vakantieoord!

Tegenwoordig zijn er ontzettend veel tuinmeubelen in verschillende soorten en maten, kleuren en materialen. In deze blog lichten wij toe welke tuinmeubelen ideaal zijn om een vakantiegevoel in eigen tuin te creëren.

Loungeset

Uiteraard mag een loungeset dan niet ontbreken. De naam zegt het al, hier kan ontspannen op gelounged worden. Er zijn verschillende varianten loungesets zoals de welbekende hoekloungeset, een stoel-bank loungeset, stoel loungesets en zelfs een dining loungeset. De dining loungeset is een goede uitkomst voor diegene die graag willen loungen maar ook dineren in deze comfortabele setting. De hocker of lage salontafel wordt daarbij vervangen door een hogere tafel. Welke loungeset je ook zoekt, ontspannen zal zeker lukken.

Ligbedden

Onmisbaar op een vakantie aan het zwembad; de ligbedden. Goed nieuws, voor deze bedden hoef je niet meer vroeg in de ochtend bij dag en douw op te staan om je handdoek neer te leggen en het bedje te reserveren! Haal ze in je eigen tuin en geniet er net zo van als je op vakantie ook zou doen. Nog een voordeel: in plaats van een handdoek kan er een comfortabel dik kussen op. De ibiza liefhebbers kunnen hun hart ophalen met een luxe daybed, met andere woorden een lounge eiland waar de hele dag op gerelaxed kan worden.

Hangstoel

Nog een tuinmeubel waarmee je helemaal tot rust kunt komen is de hangstoel. Hier kun je urenlang in schommelen terwijl je geniet van het goede weer en het buitenleven. Het is zelfs mogelijk om met zijn tweeën te relaxen in de dubbelde hangstoel. Liever een plekje voor jezelf? Dan biedt de één persoons hangstoel de oplossing. Mocht je een grote boom of overkapping in de tuin hebben staan, kan er ook voor gekozen worden om de standaard niet te gebruiken, maar de basket op te hangen aan een dikke tak of balk. Dit heeft een speels effect.  

Al deze tuinmeubelen zijn geschikt om comfortabel te genieten van zwoele zomerse avonden, langer tijd buiten te besteden en helpen te ontspannen en even de rest te doen vergeten. Zo kun je altijd genieten van je eigen ‘vakantie’ tuin!