Moderne oplossingen voor het plaatsen van je tv

Heb je een flatscreen en wil je slim omgaan met de ruimte in je woning? Dan is het verstandig om na te denken of moderne oplossingen om je tv op te hangen. Een tv ophangsysteem kan zeer divers zijn, maar het meest gangbare is toch wel de tv beugel. Met de tv beugel bespaar je veel ruimte en bovendien kan je de tv in dusdanige positie zetten dat je vanaf elke plek in de woning tv kan kijken. En heb je de tv niet meer nodig? Dan kan je deze strak tegen de muur plaatsen zodat je een net aanzicht hebt. Heb je een moderne tv? Dan kan je de tv ook instellen met screensaver zodat je een heus kunstwerk aan de muur hebt hangen. Zo kan je de tv perfect in je interieur laten verdwijnen zonder dat je de tv in kasten moet plaatsen. Ideaal voor kleine ruimtes of voor moderne woonkamers.

De voordelen van een tv ophangsysteem

Zeker wanneer je een kleine woonkamer of slaapkamer hebt is de indeling van de ruimte essentieel. Wanneer je de tv op een kast of op een tv meubel hebt geplaatst neemt dit veel ruimte in beslag. Ook is het lastig om de tv in dusdanige positie neer te zetten dan je vanaf elke plek op een comfortabele manier tv kan kijken. Loop je hier tegenaan? Denk dan eens aan een tv ophangsysteem. Tv ophangsystemen zijn er in verschillende vormen en maten maar het meest gangbare is toch wel de tv beugel. Met de tv beugel bevestig je de tv aan de muur zonder dat het veel ruimte inneemt. Je hebt namelijk geen kast of tafel op de grond staan, waardoor zowel optisch als fysiek meer ruimte overhoudt. Een tv beugel kan je 360 graden draaien waardoor je ook vanuit andere delen vanuit de kamer tv kan kijken. En lig je in bed? Dan kan je de tv eenvoudig naar je toe kantelen. Ideaal voor de luie weekenden. Ben je klaar met tv kijken? Dan plaats je de tv eenvoudig tegen de muur aan. Dit geeft je woonkamer een strakke look en wanneer je een screensaver op je tv instelt heb je direct een echte eyecatcher aan de muur hangen. Ideaal dus. De tv beugels zijn er in verschillende maten waardoor er voor iedereen een perfect tv ophangsysteem is dat past bij jouw stijl en jouw woonruimte.

Handige in een kleine ruimte

Heb je een kleine woonkamer of kleine slaapkamer maar wil je wel graag een tv in de ruimte? Dan is tv ophangsysteem veel verstandiger dan het plaatsen van een tv meubel. Je bespaart veel ruimte en bovendien kan je de tv in verschillende kijkposities draaien. Ideaal wanneer je tv wilt kijken vanuit je bed of vanaf de keuken. Draai de tv beugel eenvoudig de juiste richting op en kantel de tv iets naar je toe. Zo heb je altijd de ideale positie te pakken om comfortabel naar je tv te kijken. En wil je dat de tv het middelpunt van je kamer wordt? Kies dan voor een leuke screensaver. Zo wordt je tv omgetoverd in echte kunst.