Meubelen in alle soorten en maten

Goossens Wonen & Slapen

De meubels van Goossens staan voor vakmanschap en kwaliteit. Iedereen kan bij deze grote woonwinkel terecht voor meubels in alle soorten en maten. Goossens heeft naast meubels, een uiteenlopend assortiment in woonaccessoires. Zij volgen de nieuwste trends op woongebied en creëren zelf trendsettende collecties met als doel uw woongenot zo groot mogelijk te maken. Hun unieke aanpak om voor elke stijl een meubelcollectie samen te stellen maakt het winkelen een stuk aantrekkelijker.

Advies op maat

Ook zin om uw interieur een nieuwe boost te geven? Het uitkiezen van nieuwe meubels kan een tijdrovend proces zijn als u niet precies weet wat uw smaak is. Wat staat leuk bij elkaar en is het een miskoop als ik toch die felrode bank koop die er zo mooi bij stond in de showroom? Goossens Wonen & Slapen werkt met getalenteerde interieurstylisten om u advies op maat te geven. Deze service wordt gratis aangeboden om u op weg te helpen naar het interieur dat het beste bij u past. Heeft u gewoonweg geen tijd om uw interieur samen te stellen dan biedt Goossens Wonen & Slapen een personal shopper. Uw personal shopper winkelt namens u in een Goossens vestiging naar keuze.

Dé meubelleverancier bij uitstek

Uw interieur is een afspiegeling van uw persoonlijkheid. De één houdt van modern en de ander van landelijk. Goossens heeft alles in huis voor een geweldig interieur. Ooit begonnen als textielwinkel in Erp heeft het familiebedrijf zich in de Benelux uitgebreid tot 14 woonwinkels. Met ruim 60 jaar ervaring in woonmeubelen biedt Goossens een ruim en gevarieerd assortiment. Het familiebedrijf biedt als enige naast de reguliere aankoopgarantie ook nog eens een constructie garantie van 10 jaar lang.

Sale op meubelen 

Goossens heeft regelmatig leuke sale- en showroom meubels in de aanbieding die kunnen oplopen tot 70% korting. Wie houdt er niet van een koopje? Door de invoer van nieuwe collecties is er ook vaak een voorraadopruiming. Voor de voordeelshopper is dit een echte aanrader.