Meer glans met een gietvloer

gietvloer glans

Zoekt u een vloer die glans in uw woning brengt? Dan bieden wij de oplossing waar u naar zoekt. Een gietvloer is in iedere gewenste kleur af te leveren. Daarnaast kunt u een eigen patroon of stijl in de vloercoating laten aanbrengen om de basis van uw woning helemaal naar wens te vormen.

Een lange levensduur

Het grote voordeel van een gietvloer is de levensduur. Deze is namelijk vele malen langer dan andere vloeren, zoals die van hout of laminaat. In vergelijking met deze varianten gaat een gietvloer wel tien keer zo lang mee.

Weinig onderhoud

Om een gietvloer in goede staat te houden is er niet veel onderhoud nodig. Als u een beetje geluk heeft is het een investering die je maar één keer hoeft te doen. Daarna kan je jarenlang genieten zonder dat u veel schoon hoeft te maken. Even stofzuigen en dweilen is voldoende om de glans terug te laten komen. Lekker achterover leunen en jarenlang genieten van uw nieuwe vloercoating.

Ook na vele jaren nog glanzend

Dankzij de lange levensduur bent u verzekerd van een mooi interieur voor uw hele leven, de vloer is namelijk de basis van uw interieur. Met een gietvloer heeft u de mazzel dat u ook na vele (tientallen) jaren kunt genieten van een topvloer. Voldoet de vloer na een aantal jaar niet meer geheel aan de wensen? Maakt u zich geen zorgen! Met een gietvloer kan je namelijk gewoon een nieuwe look kiezen. Kies bijvoorbeeld voor een betonlook gietvloer!