Makkelijker schilderen in huis met kwaliteitsverf:

verven


Het is bewezen dat je makkelijker en sneller kunt schilderen als je gebruik maakt van kwalitatief goede verf. Als je Trae Lyx verf gebruikt dan kies je voor producten waar ook professionals graag mee werken. Bij Trae Lyx heb je de keuze uit:

·         Lakken

·         Oliën

·         Kleurbeits

·         Loogbeits


Hiermee kun je vloeren en trappen én meubels schilderen. De verf en lak van Trae Lyx zorgen voor een mooi en snel resultaat en blijven jarenlang mooi. Wil je langer plezier beleven van je vloer of je trap vertrouw dan op de lak van Trae Lyx. Deze hoogwaardige lak is de nummer één lak in Noorwegen, Zweden en Denemarken en daar weten ze precies hoe ze hout goed moeten verzorgen. Wil je meer weten over de lakken van Trae Lyx dan kunnen de experts je hierover alles vertellen.

Je muur na het schilderen extra beschermen:


Wanneer je je muur hebt geschilderd wil je deze ook zo lang mogelijk mooi houden. Dat kan met Trae Lyx Naturel Finish. Trae Lyx Naturel Finish is een twee-componenten water gedragen verf die ideaal is om wanden te beschermen die je bijvoorbeeld hebt geschilderd met een muurverf. Je kunt deze finish ook gebruiken voor spackverf en stucwerk. Door de finish blijft de geschilderde, gespackte of gestucte muur veel langer mooi. Ook vloeren en muren die je de betonlook hebt gegeven kunnen worden behandeld met Trae Lyx naturel Finish. Waarom is Trae Lyx Naturel Finish zo goed te gebruiken voor een toplaag? De eigenschappen van deze verf zijn:

·         Ultra-matte uitstraling waardoor het oppervlak er matter uit komt te zien

·         Transparante afwerking zodat je er, ongeacht de ondergrondkleur, gebruik van kunt maken.

·         Bestand tegen intensieve belasting

·         Reuk arm

·         Vergeelt niet

Een breed assortiment verven voor (bijna) elke klus:

Je hebt bij Trae Lyx een breed assortiment lakken en verf. Wil je een bepaalde kleur dan is de verf is te mengen in bijna elke kleur die je wilt. Zo kun je de kleuren van muur, vloer, kozijnen en meubels precies op elkaar afstemmen. Goede verf dekt beter waardoor overschilderen niet of niet zo vaak hoeft. Je kunt met Trae Lyx zowel hard als zachthout schilderen. Heb je een betonlook vloer of muur dan kun je daar ook de Nature finish over aanbrengen. Hierdoor worden muur en vloer minder snel beschadigd. Wil je weten met welke producten je de verf het beste kunt aanbrengen vraag dan advies bij de winkel waar jij je Trae Lyx verf koopt. Zo weet je zeker dat je deze kwalitatief goede verf op de juiste manier verwerkt waardoor je er jarenlang plezier van hebt.