Maak je kinderkamer uniek met fotobehang

fotobehang kinderen

Om de kinderkamer echt af te maken, moet je niet vergeten de muren af te werken. Je kunt de muren van de kinderkamer afwerken met een likje verf, maar het is eigenlijk leuker om een creatieve afwerking te kiezen voor de kinderkamer. Plak je fotobehang op een van de muren in de kinderkamer, dan weet je zeker dat jouw lieve zoon of dochter in een mooie en unieke kamer kan slapen.

Fotobehang op de kinderkamer: drie leuke ideeën

Fotobehang is er in allerlei soorten en maten. Zo is er fotobehang met een standaard motiefje, maar ook met een leuke afbeelding of prachtige foto. Wij helpen je graag het mooiste behang aan te schaffen voor de slaapkamer van jouw dochter. Dit doen we door je drie leuke behangideeën te geven.

Behang met een Disney thema

Is jouw kind groot liefhebber van alles wat met Disney te maken heeft? Dan kun je Disney behang op de muur plakken. In de slaapkamer van je zoon plak je Mickey Mouse op de muur, terwijl je dochter natuurlijk fotobehang met een prachtige prinses krijgt.

Behang met dieren

Aanbieders als Behangexpert hebben ook behang met afbeeldingen van dieren. Dit kunnen animaties zijn, maar ook levensechte foto’s. Zeker als je kind een bepaald lievelingsdier is waar hij of zij helemaal gek op is, is het leuk om dit dier op de muur terug te laten komen.

Behang met een eigen foto

Tot slot kun je ook behang laten maken met een foto uit jouw eigen fotocollectie. Laat bijvoorbeeld een mooie babyfoto van je kind afdrukken op behang of kies voor een mooie familiefoto voor op de muur.

De kosten van fotobehang op de kinderkamer

De kosten die je moet betalen om behang te laten bedrukken met een afbeelding naar keuze, verschillen van diverse factoren. Zo zijn de kosten onder andere afhankelijk van de hoeveelheid behang die je nodig hebt om de muren van de kinderkamer van een mooie afbeelding te kunnen voorzien. De kosten zijn in ieder geval niet veel hoger dan de kosten van gewoon behang, dus hier hoef je je geen zorgen over te maken.