Luxe hoog laag bed in een hotel

Een goed bed dat is voor iedereen belangrijk. We besteden ongeveer 1/3 van ons leven in bed daarom is het wel zo fijn als het ook goed ligt. Tijdens het ouder worden word je steeds minder mobiel, uit bed stappen of juist in bed stappen wordt dan steeds lastiger. 

Nieuw bed kopen 

Een matras kan je gemiddeld 10 tot 15 jaar gebruiken daarna is hij wel echt aan vernieuwing toe. Het onderstel van een bed daarentegen kan een stuk langer mee gaan. Daarom moet je je bed niet als een lastenpost van kosten zien maar meer als een investering. Het kopen van een nieuw bed is niet gemakkelijk. Want iedereen heeft andere wensen en zo ook in bedden. Daarom is het beste om een persoonlijk advies op te vragen. Zo kijken echte professionals mee naar al je wensen. Zij zorgen dat al je wensen daarna verwerkt worden in je gloednieuwe bed. 

Het kopen van een hoog laag bed

Een hoog laag bed wordt veel gebruikt als een verpleegbed of een senioren bed. Maar dit hoeft niet per se voor minder validen te zijn. Zo zijn er veel 50-plussers die ook al naar een hoog laag bed kijken. Het is niet alleen makkelijk met het in- en uitstappen van het bed, maar het is ook erg makkelijk om het bed te verschonen omdat je het omhoog kan laten komen. En als je dan iets gaat mankeren hoef je niet meer aan een verpleegbed te denken, je kunt gewoon in je eigen bed blijven. Wat het mooie aan deze bedden is dat je ze niet kan onderscheiden van de hippe bokspringen. Dit komt doordat het hoog laag systeem helemaal zit weggewerkt in het onderstel. 

Het kopen van een boxspring 

Bij het kopen van een boxspring kun je ook kiezen voor een hoog laag systeem. Zo krijg je een hoog laag boxspring hierbij kan het hele slaapoppervlak in hoogte worden versteld. Dit is erg handig met het opmaken, schoonmaken en met de eventuele zorg die aan het bed moet worden geleverd. De hoog laag techniek is volledig onzichtbaar en kan aan beide kanten van het bed worden toegepast. Het is te begrijpen dat het uiterlijk en de uitstraling van het bed minstens zo belangrijk zijn als het comfort. Daarom is bij het samenstellen van het bed een brede keuze aan stijlen, kleuren, materialen en afwerkingen. Met de stijl die je voor je bed kiest geef je ook meteen een bepaalde stijl aan je slaapkamer en zo kom je al snel tot het eindresultaat van je slaapkamer. 

Hotelovernachting met een hoog laag bed

Met een beperking is het moeilijk om een geschikt hotel te vinden om ook even weg te zijn. Toch zijn er in Nederland verschillende hotels waar je terecht kunt als invalide. Zij bieden dan kamers met hoog laag bedden. Ook zijn er dan aanpassingen getroffen in de badkamer en het toilet. Dit alles zodat iedereen kan genieten van een fijn verblijf.