Investeer in uw vloer

gietvloeren

Als u gaat verhuizen of gaat beginnen aan een verbouwing dan zult u grote investeringen tegemoet gaan. De meeste mensen die een nieuwe woning betrekken investeren niet direct in een nieuwe vloer omdat dit een groot deel van het budget kan opmaken. Toch kan het slim zijn want de vloer is eigenlijk de basis van uw woning. Als u de juiste vloer kiest dan bent u bovendien weer helemaal klaar voor de komende jaren of misschien wel voor uw leven lang. Er zijn namelijk varianten zoals de gietvloer die een jaar lang mee kunnen gaan. Om er zeker van te zien dat de investering een verstandige is kunt u er voor kiezen om de prijs van te voren helemaal uit te rekenen. Kies een vloer die lang mee gaat en u hoeft deze bovendien niet meer te vervangen de komende jaren.

Een vloer voor de lange termijn

De belangrijkste reden om gelijk te investeren in een nieuwe vloer als u een nieuwe woning betrekt is dat u er gelijk vanaf bent, met een gietvloer heeft u bijvoorbeeld een goede basis voor de komende tientallen jaren. Het vergt een behoorlijke initiële investering maar als u het over de jaren verspreid is het helemaal niet hoog. Bereken de gietvloer prijs of vraag deze aan via een specialist.

Prijzen van gietvloeren

De prijs wordt in de regel per vierkante meter berekend, als u snel een accurate prijs wil dan kunt u dit krijgen door al uw wensen overzichtelijk op papier te zetten, het is ook handig om een ontwerp voor de bereiden of een tekening waar de afmetingen op staan aangegeven. U bent dan snel op weg waardoor u binnenkort al kunt genieten van uw nieuwe vloercoating.

Geen vloer meer vervangen

Het grootste voordeel van het kiezen van een voor een gietvloer is dus het aantal jaren dat deze mee gaat. In tegenstelling tot traditionele vloeren hoeft u deze niet binnen een aantal jaar al te vervangen.