Houten jaloezieën voor jouw interieur

houten jaloezie luxaflex

Houten jaloezieen van Inhuisplaza.nl zijn prachtige unieke sfeermakers in een huis. De houten look is karaktervol en zorgt voor een modieuze uitstraling in je ruimte. Het fijne aan jaloezieën is dat ze volledig op maat verkrijgbaar zijn.

De prachtige voordelen van houten jaloezieën

Volledig op maat te maken qua afmetingen
Te verkrijgen in iedere kleur die je maar wenst
Aan te schaffen in verschillende houtsoorten
Een prachtige aanvulling in ieder interieur

Houten jaloezieën voor een unieke uitstraling

Houten jaloezieën vervelen nooit. Het houten materiaal is een echte eyecatcher in iedere ruimte. Of je nu een landelijke, moderne, vintage of industriële stijl hebt, met jaloezieën van hout zit je nooit verkeerd. Het hout kan zowel stoer als warm en fris ingezet worden. Bovendien zorgt dit type ‘gordijnen’ ervoor dat de zon en de schaduw op een speelse manier naar binnen valt.

Volledig op maat te verkrijgen

Aan keuze is er geen gebrek, en dat is mooi, want zo kun je de houten jaloezieën volledig afstemmen op je interieur. Een natuurlijke warme uitstraling bereik je met bamboe jaloezieën. Een stoere massieve look bereik je met massief houten jaloezieën. Of een moderne inrichting verrijk je perfect met glad houten jaloezieën. De jaloezieën zijn verkrijgbaar in allerlei soorten hout, waaronder beuken, kastanje, mahonie en bamboe.

Bovendien kunnen deze producten volledig op maat gemaakt met de juiste afmetingen en een prachtige kleur. Je kunt zelf de afmetingen doorgeven, dan worden de jaloezieën helemaal custom made vervaardigd. Ook kun je zelf kiezen voor de kleur. Hierdoor zijn deze producten een fantastische toevoeging voor je interieur. Gun je fantasie de vrijheid en zorg dat alles in je huis op elkaar is afgestemd qua kleurgebruik en materiaalgebruik.

Uitmuntende montage

Voor een perfecte aansluiting dienen de houten jaloezieën goed gemonteerd te worden. Dit kan op twee manieren: in de raamopeningen of vóór de raamopening.

Wanneer je kiest om de jaloezieën te monteren in de raamopening, dan blijven ze ook binnen de raamopening. Kies je voor montage vóór de raamopening, dan komen de jaloezieën net iets over de rand van de muur heen. Dit is een ideale oplossing bij muren die niet zo mooi zijn afgewerkt of wanneer je draaikiepramen hebt.