Eigenaar of werknemer van een bedrijf in een klein kantoor? Maak je geen zorgen, er zijn genoeg oplossingen om alsnog de werkruimte niet te beperken door onnodige ruimte te gebruiken. Je moet soms alleen wat meer nadenken en je creativiteit los laten over oplossingen. Voorbeelden van ruimtebesparende elementen zijn kasten op maat, multifunctionele kantoorprinter en glazen systeemwand. Lees snel verder en bekijk hier een aantal oplossingen voor een klein kantoor.

Kast op maat

Als je kiest voor een kast op maat maakt het niet uit hoe het kantoor is ingericht en hoef je nergens rekening mee te houden zoals het plafond dat uit meerdere lagen bestaat, de radiator op een rare plek zit of er een scheve muur in de ruimte zit. Een kast op maat past namelijk altijd! Een enorm voordeel voor kleine kantoorpanden dus. Omdat een kast vaak net te groot is of weer net te klein.

Een multifunctionele kantoorprinter

Bij het aanschaffen van een multifunctionele kantoorprinter maak je gebruik van vele voordelen. Een voordeel is dat je niet zo veel hoeft te lopen omdat je nu alles in één hebt. Een ander voordeel is als je een multifunctionele kantoorprinter aanschaft, het zichtbaar ruimtebesparing op levert. Door alle functionaliteiten te verwerken in één apparaat hoef je dus niet meer een apart kopieerapparaat een scanner en een aparte printer te hebben.

Glazen systeemwand

Door glazen systeemwanden aan te schaffen in het kleine kantoorpandje, kan je het kantoor opsplitsen in kleine ruimtes. Maar omdat de systeemwanden van glas zijn zorgt het alsnog voor een ruimtelijke ruimte.

Over de auteur