Als er vandaag een gietvloer wordt gelegd, wanneer moet deze dan vervangen worden? Anders dan bij laminaat of tapijt kent een gietvloer een levenslange levensduur. De voorwaarde is wel dat er op een juiste manier met de gietvloer wordt omgegaan. Het is bijvoorbeeld belangrijk om de vloer op de juiste manier schoon te maken.

Goedkoop is duurkoop

Veel mensen kiezen voor een laminaatvloer om de kosten veel lager liggen in vergelijking tot een gietvloer. Toch is een gietvloer of woonbeton op termijn een stuk goedkoper. Een goedkope laminaatvloer dient gedurende uw leven een aantal keer vervangen te worden. Het leggen van een gietvloer hoeft maar één keer te gebeuren. Dit scheelt niet alleen tijd, maar ook een hoop rompslomp. Bij het leggen van een nieuwe vloer moet al het interieur verplaatst worden namelijk.

Belasting

Het maakt niet uit of u van plan bent de gietvloer licht of zwaar te belasten. Gietvloeren zijn van een dergelijke kwaliteit dat ze ook in een fabriekshal toegepast kunnen worden. Steeds meer bedrijven zien de voordelen en kiezen van ook voor een duurzame gietvloer. De vloersoort is niet alleen duurzaam en sterk, het zijn ook nog eens hele mooie vloeren. U kunt kiezen uit tal van kleuren zodra u besluit een gietvloer van Gietvloer Antwerpen aan te schaffen.

Over de auteur