Gietvloer in uw woning

gietvloeren

Steeds meer Nederlandse consumenten kiezen er voor om een hoge kwaliteit vloer aan te brengen voor de lange termijn, éen van de vloeren die zeer lang mee gaan in de populaire gietvloer, deze vloeren kunnen snel aangebracht worden naar uw wensen, we leggen in dit artikel graag uit waarom de gietvloer zo populair is geworden.

De opkomst van gietvloeren

De afgelopen tien jaar is de gietvloer steeds meer in opkomst omdat de vloer aan bekendheid heeft geworden. Ook worden de technieken steeds beter waardoor bedrijven voor iedereen een vloer naar wens kunnen maken.

De voordelen t.o.v. houten vloeren

Veel mensen die een houten vloer hebben laten die vervangen voor een gietvloer. Wat veel mensen niet weten is dat je gietvloeren ook gewoon over een bestaande vloer kan leggen. Het grootste voordeel is dat een gegoten vloer erg stevig is daardoor een stuk langer mee gaat. Naast gietvloeren heb je ook nog epoxyvloeren en vloercoating.

Een opfrissing van je interieur

Door een gietvloer aan te brengen kan je je interieur weer een fris aanzicht geven. Deze vloeren zijn in iedere maat en vorm te leveren, ook kunt u zelf een kleur of een patroon aangeven. Door deze mogelijkheden kan je de vloer in dezelfde huisstijl als je interieur laten maken!

Eenvoudig schoon te houden

Het grootste voordeel van gietvloeren ten opzichte van andere vloeren is het toch wel het gemak in schoonmaak. U haalt met een gietvloer zeker geen werk in huis, de vloer kan snel voor u aangebracht worden en het schoonmaken vereist slechts een periodieke stofzuig beurt. Een gietvloer blijft bovendien decennia lang is dezelfde goede staat, mocht er onverhoopt toch een beschadiging in de vloer optreden dan zijn gietvloer specialisten vaak bereid om dit tegen een kleine vergoed te verhelpen, het mooi is dat er ook gewoon een gewoon nieuwe laag over de vloer aangebracht kan worden zodat het lijkt alsof u weer een compleet nieuwe vloer heeft!

Fotocredits: modales.co