Geef je woning een nieuwe look door een nieuwe gietvloer te installeren

gietvloer

Samen met je vrouw heb je besloten om jullie woning grondig te gaan renoveren. Sinds dat jullie jullie huis lieten bouwen twaalf jaar geleden, is er vrijwel niks veranderd aan het interieur. Vandaar dat het nu tijd is om grondig aan de slag te gaan en jullie woning van een nieuwe look te voorzien. Jullie willen een modernere uitstraling die meer van deze tijd is en daarom gaat er veel veranderen. Dat willen jullie gaan doen door onder meer nieuw en eigentijds meubilair te kopen en de huidige verlichting en lichtbronnen te wijzigen. En om het af te maken, willen jullie een nieuw vloer laten leggen en hebben jullie voor een moderne gietvloer gekozen.

In het begin hadden jullie er niet zo bij stil gestaan. Een nieuwe vloer leggen als onderdeel van een renovatie was simpelweg bij geen van jullie tweeën opgekomen. Maar toen jullie een paar weken geleden bij vrienden op bezoek waren die net een nieuwe betonlook vloer hadden laten leggen viel dan toch het kwartje. Een nieuwe vloer zou de reeds beoogde modernisering van jullie woning helemaal afmaken. De huidige tegelvloer die jullie reeds jaren geleden bij de bouw van het huis hadden uitgezocht, voldoet stiekem toch niet echt meer aan het beeld dat jullie nu voor ogen hebben en zodoende zijn jullie op zoek gegaan naar de verschillende beschikbare mogelijkheden. 

Tot nu toe heb je alleen maar lovende verhalen over de voordelen van gietvloeren gehoord

De reden om voor een gietvloer te kiezen, werd alleen maar logischer na het horen van de vele positieve ervaringen die vrienden en bekenden er mee hadden ervaren. Zo is een gietvloer kleurvast en blijft de vloer jaren mooi. Gietvloeren zijn daarnaast hygiënisch en makkelijk te reinigen met een stofzuiger of een dweil. Omdat ze volledig naadloos zijn, heb je geen last van vervelende naden of voegen waar stof en ongedierte zich kunnen ophopen. Ook zijn gietvloeren geluiddempend, zodat je huis stiller en rustiger wordt. Bovendien zijn gietvloeren brandwerend en creëer je hiermee nog een extra beschermlaag voor jullie woning. 

Gietvloeren voor woningen worden bijna altijd gemaakt van het kunststof polyurethaan. Dit materiaal voelt warm en zacht aan en kan probleemloos gebruikt worden in combinatie met vloerverwarming. Daarnaast is het leverbaar in uiteenlopende kleuren, waardoor het de ideale manier is om jullie woning van een nieuw en eigentijds karakter te voorzien. 

G-vloeren is een specialist met vijftien jaar ervaring gespecialiseerd in vloeren

Op aanraden van een goede kennis die een aantal maanden geleden een nieuwe vloer heeft laten leggen, ben je in contact gekomen met G-vloeren. Dit bedrijf heeft al meer dan vijftien jaar ervaring in het leggen van vloeren. Als vakspecialist is G-vloeren gericht op de duurzame installatie en afwerking van vloeren en wanden, zowel voor particulieren als ondernemers. Na een aantal positieve en informatieve telefoongesprekken hebben jullie daarom binnenkort een afspraak gemaakt om verder te kijken naar de verschillende mogelijkheden die zij jullie voor een nieuwe vloer kunnen bieden!