Een strakke afwerking met aluminium.

Speciaal voor Flexibel-wonen vertellen wij – de product specialisten van ALUMINIUMvakman.nl – jou graag wat meer over de meest gebruikte aluminium profielen voor interieur doeleinden. Speciaal voor een mooie afwerking van interieur projecten en objecten wordt veelvuldig gebruik gemaakt van aluminium hoekprofielen. Omdat het vaak specifieke toepassingen betreft is een maatwerk profiel vaak een primaire behoefte, vandaar dat een aluminium hoekprofiel bij ALUMINIUMvakman.nl – tot op de mm nauwkeurig – van 10 tot 600 cm op maat besteld kan worden, zelfs in verstek gezaagd. 

Een hoekprofiel voor een strakke afwerking.

Een aluminium hoekprofiel kan tegenwoordig niet meer ontbreken in de materialenlijst van een professionele klusser, maar ook de handige doe-het-zelver kan niet meer zonder. Zeker voor een mooie afwerking van diverse (bouw)constructies en interieurtoepassingen wordt veelvuldig gebruik gemaakt van aluminium profielen. Aluminium als materiaal is ideaal geschikt voor hoekprofielen; Een sterk, duurzaam, slijtvast en corrosiebestendig materiaal met een extreem licht gewicht en ook nog eens relatief eenvoudig te bewerken. Een ideaal profiel dus om een ruimte / object strak af te werken.  

Eenvoudig & voordelig online.

Wij zijn volledig gericht op de online verkoop van aluminium profielen. De meest gebruikte hoekprofielen (op het gebied van afmetingen) hebben wij opgenomen in onze online collectie en deze zijn allemaal in een lengte op op maat te bestellen. Al onze producten leveren wij direct uit eigen voorraad en ook worden deze zorgvuldig op maat gezaagd. Om maatwerk snel en voordelig te leveren hebben wij bewust gekozen om alles in eigen beheer te houden. ALUMINIUMvakman.nl; Altijd een aluminium profiel online bij ALUMINIUMvakman.nl op maat & snel in huis.