Een eiken tafelblad past binnen ieder interieur!

Flexibel-wonen.nl

Een eiken tafelblad kan eigenlijk altijd wel, of je nu gaat voor een klassieke look, een traditioneel interieur, of juist een moderne / industriële look wilt realiseren. Een belangrijk onderdeel van de uitstraling van een eiken tafelblad is de vorm, en we vertellen je graag wat meer over de populaire tafelblad vormen. Wij vroegen aan EIKENvakman.nl – een tafelblad webshop – om de meest gevraagde tafelblad vormen toe te lichten. 

Tafelblad vormen. 

Rechthoek

Natuurlijk is de meest verkochte tafelblad vorm nog altijd de ‘rechthoek’ en ook bij ons online vind je een ruime collectie ‘rechthoekige’ tafelbladen. Een eiken tafelblad bij EIKEnvakman.nl met een rechthoekige vormgeving kan vaak tot op de millimeter nauwkeurig op maat besteld worden. Deze service wordt wel steeds vaker gebruikt. Waarbij in het verleden vaak een aantal standaard vaste maten gekozen werd, is het nu steeds vaker gewenst om echt een tafel op maat te laten vervaardigen die perfect geschikt is voor de ruimte van de klant. Hierbij kan tafelblad dat net iets minder breed is, of net wat langer dan normaal, een enorm verschil maken! 

Rond

Ronde tafelbladen zijn weer helemaal terug. Rond vormen zijn, zeker in de steeds ‘strakkere interieurstijlen’ een mooie onderbreking en staan garant voor een gezellig & sfeervol accent. Wij bieden een gerichte collectie ronde bladen, in diverse diameters uiteraard

Ovaal

Een ovaal tafelblad is ideaal geschikt voor een tafel die echt een stempel drukt op uw interieur. Een ovaal tafelblad staat garant voor een eigentijdse look met een stijlvolle uitstraling. Wij bieden een gerichte collectie ovale tafelbladen van eikenhout in diverse afmetingen. 

Boomstam(rand)

Daarnaast bieden wij mooie eiken boomstam(rand) tafelbladen, ideaal geschikt voor een robuuste, natuurlijke & levendige uitstraling. Ook onze boomstam tafelbladen bestelt u in diverse afmetingen en ‘lengtestaffels’ eenvoudig & snel voor de beste (online) prijs. Houdt rekening met het feit dat de breedte van deze tafelbladen varieert! 

Inclusief tafelpoten.

Bij een prachtig eiken tafelblad horen mooie tafelpoten. Tafelpoten bij EIKENvakman.nl zijn voor iedere vormgeving te verkrijgen, of u nu gaat voor 4 losse tafelpoten, 2 tafelpoten in moderne X, A en U vorm of een tafelonderstel voor een rond, ovaal en/of rechthoekig en boomstamrand blad. Bij ons vind je altijd een passende tafelpoot, van eikenhout en (gecoat) staal uiteraard!