Een gietvloer in de badkamer

badkamertrends 2015

Een gietvloer is een perfecte keus voor uw badkamer. Het geeft een andere en interessante uitstraling en vervangt de gebruikelijke saaie tegels. Deze vloeren zijn doorgaans makkelijker te onderhouden doordat ze stof- en waterafstotend zijn. Geniet van de unieke en eigentijdse uitstraling van een gietvloer in uw badkamer.

Waterdichte vloeren

Zoals eerder aangegeven is een van de belangrijke voordelen van de gietvloer dat het waterafstotend is. Er zijn geen kieren en naden in de vloer dus kan er geen vocht door de vloer binnendringen. Schimmelvorming is dan ook niet mogelijk. Het is daardoor veel makkelijker te onderhouden dan de tegels die men gebruikelijk in de badkamer laat plaatsen. De natte vloer droogt u makkelijk af en u hoeft er verder niet naar om te kijken.

De juiste gietvloer voor uw badkamer

badkamertrends 2015

Er zijn verschillende gietvloertypen waaruit u kunt kiezen, allemaal met hun eigen voor- en nadelen. Laat u daarom eerst goed adviseren door een vakkundig specialist zoals Gietvloer Antwerpen, zij helpen u graag bij het maken van de juiste keus voor uw badkamer.

In uw betegelde badkamer had u wellicht antislipmatten geplaatst. Op een gietvloer is dat niet nodig omdat u het kan laten afwerken met een antislip toplaag. Bekijk meteen de mogelijkheden voor het laten aanbrengen van zo een toplaag. Hiermee kunt u ongelukken voorkomen en de veiligheid van u en uw familieleden garanderen. Een gietvloer is dus een ideale keus voor in de badkamer. Het is makkelijker te onderhouden en ook veiliger vanwege de antislip toplaag die u kunt laten plaatsen. Laat u adviseren over de mogelijkheden voor uw badkamer.