Vandaag de dag houden we ons massaal bezig met wonen, inrichting, interieur en alle mogelijke inspiratie rondom deze onderwerpen. Er ontstaan steeds meer blogs, vlogs, bladen, websites en etalages die ons inspireren in een frisse nieuwe woonkamer, een knusse nieuwe slaapkamer, eens strakke nieuwe badkamer of een ruimer ogende hal.

De basis én afwerking in jouw interieur

Heb je ook wel eens dat moment gehad dat je een gave steiger houten eettafel ziet, maar je je afvraagt of deze wel mooi staat bij je eiken houten laminaatvloer? En ben je toe aan verandering in je interieur, maar vraag je je af welke kleurstelling er bij je lichte parketvloer past? Gietvloeren zijn het antwoord op al deze vragen, onzekerheden en interieur issues. Een gietvloer is een strakke en stijlvolle basis voor iedere ruimte in het huis, waardoor ook de woonkamer uit je favoriete woonmagazine prachtig staat in jouw huis. Omdat een gietvloer bovendien compleet naadloos wordt gelegd, lijkt jouw woonruimte optisch veel groter en rustiger, waardoor je eindeloos veel mogelijkheden hebt voor het opvullen en inrichten van deze ruimer ogende ruimte.

Een praktische vloer

Naast de uitstraling is het natuurlijk ook belangrijk dat een vloer praktisch is. En dat is hij! Of u nou op uw gebreide wintersokken of blote voeten loopt, of dat u uw schoenen graag aanhoudt in huis, een gietvloer wordt gelegd om te leven. Naast dit comfort zijn de vloeren ook nog eens dempend.

Jouw eigen vloer

Met een gietvloer is het mogelijk om er jouw eigen persoonlijke vloer van te maken. Gietvloeren zijn te vergelijken met verf; door verschillende kleuren te mengen kunnen de vloeren worden aanbeboden in meer tinten en schakeringen dan iedere andere vloer. Jouw eigen vloer die niet eens is opgenomen in de standaard winkelcollectie, gaaf toch?

Een gietvloer lijkt tenslotte een grote stap, maar met goed advies over het juiste verwachtingspatroon kan het niet anders dan dat u nog nooit zo blij bent geweest met een investering. Twijfelt u nog? Bekijk een aantal projecten ter inspiratie, bekijk daarna nogmaals uw woonwensen in dat magazine. Geniet ervan!

Over de auteur