De voordelen van een goed kussen

Een goede nachtrust

Een goede nachtrust is essentieel om goed te kunnen functioneren overdag. Wie niet goed slaapt ’s nachts heeft daar niet alleen zelf last van, maar ook de directe omgeving. Van moeheid word je immers chagrijnig en raak je snel geïrriteerd. Voor de gezondheid is het uitermate belangrijk om uitgerust aan de dag te beginnen. Mensen die niet goed slapen staan over het algemeen op met zware hoofdpijn. Een goed slaapkussen met de juiste ondersteuning kan een enorm verschil maken. Niet meer wakker worden met een stijve nek of een pijnlijke rug en begin je dag weer opgewekt met volle energie.

Welk hoofdkussen kiezen?

Het juiste hoofdkussen uitkiezen is makkelijker dan je denkt. Als je graag op de rug slaapt is een hoog kussen prettig. Slaap je liever op je zij dan is een minder hoog kussen perfect. Buikslapers hebben genoeg aan een dun kussen. Afhankelijk van hoe hard of zacht het matras is bieden de verschillende hoogtes een optimale ademhaling voor elke slaaphouding. Naast de juiste hoogte te kiezen is het ook belangrijk om een hoofdkussen regelmatig te wassen. In onze slaap zweten we en laten we huidcellen achter op onze kussens. Was je hoofdkussen om de twee maanden en lees het waslabel voor de juiste wastemperatuur.

Drie hoogtes in één kussen

Natuurlijk lig je niet de hele nacht in één houding, maar draai je ook af en toe. Er is nu ook een bedrijf die alle hoogtes in één kussen heeft verwerkt. Dit in hoogte verstelbare hoofdkussen maken zij in hun atelier om zo het hoofdkussen tegen de scherpste prijs op de markt te brengen. Dit verstelbare kussen wordt met vakmanschap gemaakt. Met de toevoeging van dons geeft dit hoofdkussen een gevoel van luxe. Het onderliggende deel van het hoofdkussen bestaat uit latex voor stevigheid en ondersteuning aan de nek. De buitenhoes is wasbaar en het kussen is anti-allergisch. Dit ideale kussen is verkrijgbaar op Whitecloudz.nl en zij hebben zo veel vertrouwen in hun kussen dat zij een 30 dagen retoursgarantie geven.