De tuin is een belangrijk onderdeel van elk huis en een plek om gezellig te genieten van het warme weer en de buitenlucht. Tuinmeubelen zijn dan weer de meubelstukken bij uitstek om die huiselijke sfeer ook naar jouw terras te halen. Net zoals het interieur binnen is ook het interieur buiten onderhevig aan trends. Wat zijn de tuinmeubeltrends van 2018? We zetten ze even op een rijtje!

1. Go industrial!

De industriële stijl is de laatste jaren aan een echte opmars bezig als interieurtrend. Tot nog toe brak deze echter niet volledig door wat tuinmeubelen betreft. Dit jaar valt die doorbraak dan weer wel te verwachten. Denk aan lekker old school metalen terrasheaters, industriële tuintafels en strakke kunststof of metallic tuinstoelen. In het assortiment tuinstoelen van tuinmeubelen.nl vind je zeker een paar leuke items terug. Werk het geheel af met enkele leuke accessoires en je bent met de hipste trend mee!

2. Tuinbankjes

Een gezellige plek maken in de tuin staat of valt natuurlijk ook met de zitplekjes. Waar in voorbije jaren grote zitbanken het boventouw vierden vallen er dit jaar meer tuinbanken dan ooit te verwachten. Tuinbankjes zijn een charmante toevoeging aan elke tuin en bovendien ontzettend veelzijdig. Er zijn zo veel stijlen, maten en vormen op de markt terug te vinden dat je altijd wel iets naar jouw smaak terug kunt vinden. Inspiratie nodig? Op tuinmeubelen.nl vind je zeker enkele leuke tuinbankjes terug.

3. Rotan

Een echte trend dit jaar wordt het naar buiten brengen van die typische huiselijke sfeer. Een goede manier om dat te doen is te kiezen voor Rotan tuinstoelen. Deze hippe tuinmeubelen zijn weerbestendig en geven een charmant, authentiek uiterlijk. Werk je met een behoorlijk budget? Dan kan je een volledige tuinset in huis halen. Voor wie graag net iets subtieler werkt is een accentstoel in Rotan ook een goed idee.

4. De lage loungeset

Ook in de tuin en op het terras heb je toch graag een eye-catcher. Dat ene accessoire of meubelstuk dat echt de aandacht naar zich toe zuigt. Dit jaar zijn lage loungesets die eye-catcher die niet te missen vallen. Op Tuinmeubelen.nl vind je een grote variatie aan loungesets terug. Zie jij jezelf al in hartje zomer met een cocktail in de hand genieten van het mooie weer?

Over de auteur