De kenmerken van een Nefit cv ketel

cv ketel

Nefit is een van de bekendste, en daarnaast meest betrouwbare, cv ketel producenten. Een Nefit cv ketel staat bekend om zijn lange levensduur, zijn betrouwbaarheid en lage onderhoudskosten vergeleken met veel andere merken. Het is dan ook niet voor niets dat Nefit al jaren de Europese marktleider is in HR ketels.

Uitgebreide fabrieksgarantie bij Nefit cv ketels

Nefit bracht als eerste cv ketel producent ter wereld de Hoog Rendement-ketel op de markt. Daarmee zette Nefit de trend voor duurzame warmte oplossingen en keken veel andere merken naar hen en bootsten dit na. Aangezien Nefit de uitvinder hiervan is, zijn zij al meer dan dertig jaar een van het meest verkochte merken HR-ketels.

Innovatieve technieken

Nefit is een merk dat zich altijd verder ontwikkelt en veel tijd steekt in innovatieve technieken. Hierdoor zijn de cv ketels van Nefit al klaar voor andere gassoorten, mochten we in de toekomst daar gebruik van gaan maken. De cv-ketels van Nefit zijn voorbereid op andere gassamenstellingen en instelbaar voor onder andere het bijmengen van biogas.

Beste garanties

Doordat Nefit zo veel tijd en geld steekt in innovatie, hebben zij hun cv ketels kunnen perfectioneren. Hierdoor biedt het merk de beste garanties van alle cv ketel producenten; bij elke cv ketel zit 10 of 15 jaar garantie op de warmtewisselaar, wat het duurste onderdeel van het toestel is.

Interactieve mogelijkheden

In combinatie met de slimme Nefit Easy thermostaat, of de Easy Control van Bosch, is elke cv-ketel van Nefit voorbereid op online Smart Home oplossingen. Dat wil zeggen dat je maximaal gebruik kunt maken van je slimme thermostaat. Dit heeft dan weer als voordeel dat je de energiekosten kunt besparen. Zo’n slimme thermostaat regelt namelijk de temperatuur in huis aan de hand van je leefwijze. Zo leert een dergelijke thermostaat wanneer je normaal gesproken de verwarming aan zet en wanneer je bijvoorbeeld naar bed gaat. De slimme thermostaat zal dan al ruim voor je je bed induikt de temperatuur afbouwen, zodat er niet op het eind van de dag nog veel energie gestookt wordt die eigenlijk helemaal niet meer nodig is. De software ontdekt dus zelf de patronen in jouw warmwatergebruik en zorgt zo voor de optimale balans tussen comfort en energiebesparing.

De meest populaire Nefit cv ketel

De meest populaire cv ketel van Nefit is de Trendline II HRC 25 CW4 A. Dit is ook de meest verkochte Nefit CV-ketel. Deze CV-ketel is klaar voor de toekomst. Bij de Nefit Trendline II HRC 25 CW4 A staan energiebesparing en veiligheid voorop. Deze cv ketel maakt gebruikt van een High Speed warmtewisselaar waardoor de prestaties optimaal zijn.  De Nefit Trendline is de eerste van een nieuwe generatie hoogwaardige HR-ketels. Betrouwbaar in comfort, een compacte vormgeving en klaar voor de toekomst. TrendLine is uitgerust met slimme software.