De Glaskoning levert alles dat met glas te maken heeft. Van isolatieglas, tot glazen achterwand voor boven het aanrecht in de keuken. Maar ook trappen van glas, deuren van glas en zelfs wandafwerking van glas behoren tot de mogelijkheden. De Glaskoning draagt zijn naam met eer en er is niets dat met glas te maken heeft waarvoor je tevergeefs contact opneemt met de Glaskoning.

Glas als afwerkingsmateriaal

Bij het toepassen van glas in de afwerking worden speciale eisen gesteld. Het mag niet gebeuren dat  als het glas breekt, zware scherven in de rondte vliegen en zo ernstige verwondingen kunnen veroorzaken. Voor bijvoorbeeld achterwanden, douche cabines, deuren en trappen wordt daarom altijd speciaal glas gebruikt dat heel moeilijk breekt en niet in scherpe scherven uit elkaar valt.

Achterwanden

Voor de  achterwanden in bijvoorbeeld de keuken levert de Glaskoning vaak gelakt glas. Architecten zijn er gek op omdat het er prachtig uitziet en een mooie strakke uitstraling heeft. Vanuit veiligheidsperspectief is het een goede keus omdat de Glaskoning hiervoor een gehard soort glas gebruikt dat nauwelijks kapot te krijgen is en als er onverhoopt toch een keer iets misgaat in kleine en zo goed als ongevaarlijke stukjes glas uit elkaar valt.  De Glaskoning kan vrijwel alle kleuren gelakt glas in de maat die je voor jouw klus nodig hebt leveren.

Glazen deuren

Glas is een mooi materiaal om deuren van te maken. Deze massief glazen deuren van veiligheidsglas zorgen voor een moderne, strakke en functionele uitstraling. De combinatie van een glazen deur en bij de gewenste uitstraling passende handgrepen en deurklink geven de mogelijkheid om aan te sluiten bij de huisstijl. Vaak wordt transparant glas gebruikt. Hierbij is het overigens wel belangrijk om te zorgen dat de deuren als deur herkent en gezien worden om te voorkomen dat mensen op een minder briljant moment in volle vaart tegen de glazen deur lopen.  Het gebruik van niet transparant glas is ook een mogelijkheid, van mat gestraald glas tot gefigureerd gekleurd glas. De Glaskoning kan alle soorten veiligheidsglas leveren en plaatsen in alle maten en is hierbij een goede gesprekspartner voor je architect.

Spiegels

Spiegels zijn er in soorten en maten en alles wat beschikbaar is kan door de Glaskoning geleverd worden. Voor spiegels zijn er veel verschillende toepassingen en elke toepassingen stelt zijn eigen eisen.  De normale blanke spiegels voor gebruik in hal, badkamer of slaapkamer voegen altijd dat extra toe wat een ruimte bijzonder maakt. De Glaskoning past geavanceerde verwerkingstechnieken toe en kan een spiegel in elke gewenste vorm maken en rekening houden  met bijvoorbeeld een op de spiegel te plaatsen stopcontact. Naast de normale blanke spiegels levert de Glaskoning ook gekleurde spiegels in onder andere grijs, brons, blauw, groen en geel. In clubs, grand cafés maar natuurlijk ook thuis kan dit net dat extra geven waarnaar je op zoek bent. De Glaskoning is het goede adres voor de levering van spiegels in elke vorm, maat en kleur.

Over de auteur