Gietvloeren zijn mooi, stevig en makkelijk te onderhouden. Dit maakt de vloer geschikt voor diverse ruimtes en gebouwen. Gietvloeren hebben het gemak, comfort en de warme uitstraling die gewenst is in woonhuizen, maar heeft ook de stevigheid en schokbestendigheid die verwacht wordt in veeleisende ruimtes als magazijnen en kantoorpanden. Omdat gietvloeren in diverse kleuren en stijlen verkrijgbaar zijn, kunt u, ongeacht de ruimte waar de vloer komt te liggen, een vloer aanleggen die altijd voldoet aan de wensen en eisen die aan een ruimte en diens vloer worden gesteld. Er zijn verschillende typen gietvloer die uw woon- of werkruimte kunnen sieren.

Meerdere soorten geschikte vloeren

Wanneer u veel verwacht van een vloer qua stevigheid (vaak in werkgerelateerde ruimtes), doet u er goed aan om te kiezen voor een epoxy vloer. Epoxy is een kunststofsoort die ervoor zorgt dat de vloer makkelijk te onderhouden is en veel belasting aan kan. Zowel qua gewicht als qua vocht, viezigheid en schadelijke stoffen.

De betonlook is terug van weggeweest. Veel mensen kiezen voor de woonbeton look, omdat het rustiek en natuurlijk is. Dit geeft de ruimte een comfortabele sfeer. Net als epoxyvloeren zijn deze vloeren makkelijk in onderhoud en stevig en robuust.

Ook kunt u kiezen voor de Green Line gietvloer. Zoals de naam al een beetje verraadt, is dit met name een duurzame keuze. Dit type vloer is zo ontworpen dat CO2-uitstoot geminimaliseerd wordt en de duurzaamheid gemaximaliseerd. Naast dit milieubewuste karakter is dit een comfortabele vloer met een stijlvol design.

Over de auteur