5 tips voor het decoreren van een houtenladder

houtenladder decoreren

Houten ladders zijn er in verschillende soorten materialen en maten. Ze kunnen goed gebruikt worden als leuke decoratie voor in de woonkamer, badkamer, keuken en zelfs in de slaapkamer. Ook kan een houten ladder erg leuk gedecoreerd worden op allerlei verschillende manieren. Ben je benieuwd waarmee je het kan decoreren? Lees verder en ontdek de mogelijkheden!

Lichtsnoer

In de wintermaanden wordt het ‘s avonds natuurlijk sneller donker. Veel mensen hebben dan meer behoefte aan gezelligheid in huis. Als je een houtenladder in de woonkamer hebt staan, kan je hem decoreren met een lichtsnoer. Op deze manier kan je simpel gezelligheid creëren in huis!

Kleed en tijdschriften

In de woonkamer kan je de ladder neerzetten als echte eyecatcher. Je kunt hem decoreren met allerlei spullen. Zo kan je kiezen voor tijdschriften, sla jouw favoriete tijdschriften open en hang ze over de treden heen. Heb je vaak een plaid op de bank liggen? Deze kan je ook over de treden hangen, zo lijkt de kamer gelijk opgeruimd. 

Handdoeken 

Door de twee componenten lak die op de ladder zit, kan het overal in huis geplaatst worden. De lak beschermt namelijk heel goed tegen vocht. Zelfs in de badkamer zal niet gaan schimmelen! Als je de ladder in de badkamer wil zetten kan je het goed gebruiken als rekje voor je handdoeken. De handdoeken kunnen op deze manier goed drogen en het staat ook nog eens leuk! 

Hangplantjes 

Hou je van planten in je huis, maar heb je geen ruimte voor grote kamerplanten? Dan kan je kleine hangplantjes aan de houten ladder hangen als decoratie. Kies dan voor een plantje waarvan de bladeren over het potje heen vallen, dit zorgt voor een leuk speels effect. 

Keukengerei 

Ook is de keuken een goede en praktische plek om een decoratieladder neer te zetten. Je kunt hier de pannenlappen of de keukendoeken aan hangen. Als je van een gezellige, drukke keuken houdt is het ook leuk om er pannen of houten planken aan te hangen. 

Houtenladders.nl

Ben je enthousiast geworden en wil je graag een houten ladder in jouw huis als decoratie? Neem dan een kijkje op de website van houtenladders.nl en ontdek het ruime assortiment. Ze maken de houten ladders van duurzaam Oregon Pine van hoge kwaliteit. Een hoogwaardige houtsoort die ze zelf uit Amerika importeren. Wil je meer informatie of heb je vragen? Neem dan contact op met de klantenservice!