De leukste muurdecoratie voor jouw muur

wanddecoratie

Muren zijn er in iedere ruimte te zien, maar hoe kun je van de muren iets moois maken? Het is logisch dat je niet altijd goed weet wat je met het oppervlak van een muurtje aan moet. Ben je opzoek naar ideeën voor aan je kale muur of wil je jouw muurdecoratie veranderen? We zullen enkele muurdecoratie benoemen ter inspiratie voor jouw muur.

Posters ter decoratie

Ter decoratie kun je kiezen voor posters. De trend van dit jaar is dat je meerdere posters kiest die je bij elkaar kunt hangen en apart in een lijst naast elkaar hangt. De afbeeldingen hoeven niet op elkaar te lijken, zolang de kleurencombinatie maar bij elkaar past. Je kunt verschillende dingen combineren om een mooi effect te krijgen. Dit kunnen abstracte of grafische vormen, foto’s, teksten of een stadsplattegrond zijn.

Wandplanken ter decoratie

Een Wandplank aan de muur is een leuk idee voor iedere ruimte. In de slaapkamer zal het een boost aan je interieur geven. Je kunt de wandplanken ook boven je bed ophangen. Het hangt af van de look van de ruimte welke wandplanken je kiest. Voor een stoerdere look kun je het beste voor houten wandplanken kiezen.

Planten voor aan de muur

Ben je gek op planten? Dan zijn plantenpotten ter decoratie erg leuk voor aan je muur. De plantenpotten kun je naar je eigen smaak maken. Als je genoeg hebt van de plant die erin zit, haal je de plant eruit en kun je een nieuwe in dezelfde pot plaatsen. Er zijn zoveel ideeën voor planten die je kunt bedenken ter decoratie aan je muur. Je zou ook voor hangplantjes kunnen kiezen.

Spiegels maken de ruimte groter

Spiegels zullen een ruimte groter laten ogen dan dat het werkelijk is. De trend van dit jaar is een beige rieten zon of bloemvorm als spiegel.

Foto’s voor een persoonlijke muurdecoratie

Je kunt foto’s op je muur plakken om het persoonlijker en eigen te maken in je huis. Deze foto’s worden vaak boven de bank gehangen of in lijstjes.

Een magnetische muur

Met een magnetische muur kun je van alles aan je muur hangen. Denk hierbij aan foto’s, teksten die erop geschreven kunnen worden, to do lijstje of magnetische souvenirtjes.

Muurstickers op je muur

Je kunt het behang vervangen voor muurstickers op je muur. Met een muursticker kun je een grappig effect creëren.