Laat er enkele elementen uitspringen in de badkamer

In de badkamer kun je op diverse manieren elementen eruit laten springen. Bijvoorbeeld het badkamermeubilair, de douchekop of door te kiezen voor een excentriek ovalen bad. Maar het kan nog iets subtieler, namelijk door de douchekraan te gebruiken als eyecatcher in de badkamer. Douchekranen zijn in allerlei vormen en modellen verkrijgbaar en ideaal om de badkamer een catchy look te geven. Hoe je dat op een slimme manier doet, lees je in het onderstaande artikel. Maar kies in elk geval voor een betrouwbare en ervaren leverancier, los van hert soort kraan dat je wilt gaan aanschaffen!

Maak van de badkamer en unieke plek waar je je helemaal thuis voelt

Vaak zijn douchekranen qua uiterlijk en werking saaie en voorspelbaar. Ze werken simpel en zijn gemaakt van rvs of chroom. En dat is het dan wel als het op douchekranen aankomt. Maar waarom zou je de doucheruimte niet wat aantrekkelijker maken door te kiezen voor opvallende, stijlvolle douchekranen die direct in het oog springen. Een optie is bijvoorbeeld om te kiezen voor een kleur kraan die een contrast vormt met de rest van het badmeubilair: bijvoorbeeld matwitte douchekranen in een donkere douchecabine of, andersom, matzwarte of donkergrijze kranen bij witte badkamermeubels. Je kunt ook voor puur stijlvol en classy kiezen door te gaan voor dezelfde kleuren. Heb je een wasbak van zwart natuursteen, dan is een zwartkleurige wasbakkraan een prima optie om stijl en klasse uit te stralen.

Er is keuze in overvloed

Welk type douchekranen je ook zoekt, er is keuze in overvloed. Zoek je bijvoorbeeld douchekranen in een klassiek stijl, mooi rond en authentiek, dan valt er veel te kiezen. Maar ook als je een eigentijdse, moderne kraan zoekt, zijn er tal van opties. Laat je inspireren door het ruime aanbod van een betrouwbare leverancier. Zoek je bijvoorbeeld een kraan die past in een Scandinavisch ingerichte badkamer, dan kun je kiezen uit douchekranen en badkamerkranen van koper of goud. Op deze manier krijgt de badruimte een strakke en eigentijdse, luxueuze uitstraling. Door koper of donker metaal te combineren met marmeren of granieten badkamermeubilair, creëer je een badkamer met een uiterst chique en elegante look. Bekijk nu het online aanbod van een ervaren en voordelige aanbieder en koop een stoere douchekraan die aan jouw hoge eisen voldoet. Alvast veel doucheplezier toegewenst!

Over de auteur