Ooit al eens gehoord van een dressboy? Voor veel mensen is het onduidelijk wat een dressboy precies is. In deze blog vertellen we onder andere wat het is, waar het voor is en waar je ze kunt kopen.

Wat is een dressboy?

In de meeste Nederlandse interieurs worden kapstokken gebruikt. Best gek eigenlijk, want er bestaat nog iets dat veel handiger is, zeker voor kleding. We hebben het hier over dressboys. Je gebruikt dit product om je kleding aan op te hangen. Hier zijn ze speciaal voor gemaakt. Kleding blijft hiermee netjes en kreukvrij. Zo leg je kleding voor de volgende dag opgeruimd klaar. Zeg maar dag tegen de kapstok en verwelkom de dressboy!

Landelijke dressboy Dulaire

Dressgirls

Je hebt ook dressgirls, de vrouwelijke variant van een dressboy. Voor dit product gelden ook allemaal dezelfde gemakken. Het enige verschil is het uiterlijk ervan. De dressgirl lijkt namelijk meer op een buste of mannequin.

Daarom koop je een dressboy

Rondslingerende kleren op de vloer of een stoel die inmiddels dient als kledingrek. Is dit herkenbaar? Dan is een dressboy kopen iets voor jou. Je kleding blijft met een dressboy kreukvrij, fris en je slaapkamer wordt niet rommelig. Dressboys bieden ook vaak ruimte voor andere soorten kleding zoals schoenen, stropdassen of riemen. Ook kleine spullen krijgen een plekje zoals sieraden. Meestal zit er dan een bakje of plateau bovenop de dressboy.

Dressboy wit hout Dulaire

Tot slot

Naast dat Dulaire een webwinkel is in allerlei andere woonaccessoires  en kleinmeubelen hebben ze ook dressboys. Neem zeker eens een kijkje!

Over de auteur