Unieke bedrijfsinrichting op maat

Het interieur van uw bedrijf fungeert als visitekaartje voor bezoekers en (potentiele) klanten. De eerste indruk begint al bij de entree en ontvangstruimte. Dit is de plek waar men gasten welkom heet. Hier kunnen bezoekers een goed beeld krijgen van uw bedrijf. Is uw bedrijfsinrichting hier nog wel geschikt voor en is het representatief voor uw firma?

The Home Factory kan u helpen met een professionele makeover voor het interieur van uw zaak.

Visitekaartje van de zaak

Een interieur wat up to date is, zegt indirect dat u weet wat er speelt. Met een beetje aandacht aan het interieur geeft u zijdelings ook aandacht aan uw medewerkers. U zorgt ervoor dat de werksfeer wordt verbeterd en dat de werkruimte weer aantrekkelijker wordt om in te werken. De nieuwe werksfeer zal als positief worden ervaren en dit zal ook beter over komen op uw bezoekers.

Bedrijfsinterieur op maat

Samen met de klant kijkt The Home Factory hoe het interieur een nieuw uiterlijk kan krijgen wat past bij het huidige bedrijfsmotto. U hoeft niet bang te zijn voor al te rigoureuze verbouwingen. U zult verstelt staan wat kleine aanpassingen al kunnen doen voor uw bedrijfsinrichting. Met ieder budget en met alle unieke wensen wordt rekening gehouden.

Samen met u kunnen ze iedere gewenste ruimte een zakelijke update geven; van de entree en de wachtruimte, tot de kantine en de personeelskamer. Zelfs praktijken aan huis kunnen zij van deskundig advies voorzien. U kunt vrijblijvend contact opnemen met The Home Factory om te kijken wat zij voor uw bedrijf kunnen betekenen.

Nieuwe woning kopen?

Ook als u op zoek bent naar een nieuwe woning met een mooi interieur dan kennen we de juiste aankoopmakelaar die u kan helpen bij het kopen van de woning. Zo bent u in één slag klaar met uw nieuwe inrichting!