De zoektocht naar een goede hovenier kan lastig zijn. Over het algemeen weten alle hoveniers hoe ze een plant in de grond moeten zetten, maar elke hovenier hanteert een andere stijl. Dit is met name belangrijk wanneer je een tuin laat aanleggen door een hovenier. In dit artikel geven we tips voor het vinden van een goede hovenier.

Kies een gespecialiseerde hovenier

Sta je op het punt om een nieuwe tuin te laten aanleggen? Kies dan voor een gespecialiseerde hovenier wanneer dit nodig is. Stel je wilt een vijver aanleggen, dan is het wellicht beter om dit door iemand te laten doen die hier veel ervaring mee heeft gehad. Dit kan aanzienlijk schelen in het eindresultaat. Kies je voor een meer ‘algemene tuin’? Dan heb je meestal wel genoeg aan een A tot Z hovenier.

Ben je op zoek naar een goede hovenier? Dan zou je deze hovenier eens moeten uitproberen. Op de website vind je een aantal voorbeelden om erachter te komen tot wat Alja hoveniers allemaal in staat is.

Neem contact op met meerdere hoveniers

Ga nooit met de eerste beste hovenier in zee. Ook niet als je vrienden of familie aangaven enorm tevreden te zijn met deze hovenier en/of deze jou een fantastische aanbieding heeft gedaan. Het is beter om even te wachten en te kijken wat andere hoveniers te bieden hebben. Als je direct toe hapt betaal je meestal de hoofdprijs en dat is natuurlijk niet wat je wilt. Vergelijk meerdere offertes met elkaar, ga in gesprek met verschillende hoveniers en maak op basis van deze informatie een keuze.

Over de auteur