Heb je altijd al jezelf willen onderdompelen in een oosterse, Arabische droomwereld? Of wilt u uw vakantiegevoel thuisbrengen van uw laatste vakantie in Egypte? Misschien hou je gewoon van het Oosten en Arabië, dan is GHALIA de juiste plek voor jou. Of het nu gaat om een ​​oosterse lantaarn, een Marokkaanse decoratie of een oosterse wanddecoratie: onze oosterse decoratiewinkel zal graag uw wens vervullen.

GHALIA biedt u een brede selectie handgemaakte woonaccessoires en woontextiel. Wij zijn met name gespecialiseerd in hoogwaardige, liefdevol vervaardigde oosterse lampen, handgeweven tapijten, meubels en andere decoratieve artikelen. Wij bij GHALIA bieden u de perfecte oosterse decoratie voor uw huis. Voel je als in het Oosten met ons!

Fascinatie met het Oosten – goede redenen voor GHALIA

• Unieke en handgemaakte oosterse decoratie

• Traditioneel vakmanschap voor een betaalbare prijs

• Directe verkoop zonder tussenpersonen

• Wereldwijde verzending

• Ondersteuning van de lokale economie

• Productie op aanvraag

Oosterse lampen & oosterse decoratie: ons assortiment

Of het nu Arabisch, Egyptisch, Marokkaans of Oosters is: in onze online winkel voor oosterse decoraties vindt u een breed scala aan 1001-nacht decoraties. Al onze lampen, lantaarns, kussens, tapijten of meubels zijn handgemaakt en duurzaam gemaakt in kleine werkplaatsen. De productietechnologie wordt traditioneel doorgegeven van generatie op generatie.

Onze filigraan oosterse lampen, kandelaars en lantaarns zijn gemaakt van koper of messing en vervolgens verzilverd. De lichten worden met de hand gemaakt met vele honderden of duizenden gaten, zodat een prachtig lichtspel wordt gecreëerd en onder ons eigen merk op de Europese markt wordt gebracht.

Oosterse lampen – welke lichtbron? 

Elke GHALIA-oriëntatielamp heeft een kleine (E14) of een grote (E27) fitting. Destijds werden meestal de traditionele gloeilampen of spaarlampen gebruikt. Tegenwoordig is het beter om LED- of halogeenlampen te kiezen. Een LED-lamp is energiezuiniger, maar creëert niet dezelfde sfeer als een ECO-halogeenlamp kan uitdrukken. We raden daarom de ECO-halogeenlampen aan om door licht de mooiste oosterse sfeer te bereiken.

Oosterse decoratie: kwaliteit door GHALIA HOME

De eerlijke prijzen van onze handgemaakte meubels hebben geen negatieve invloed op de kwaliteit van de producten. GHALIA staat voor kwaliteit, echt handwerk en het gebruik van hoogwaardige lokale materialen en grondstoffen. Daarnaast besteden we bijzondere aandacht aan de juiste modellen en vormen en de kleuren, zodat u zich thuis voelt bij onze producten. Dit alles samen maakt onze oosterse decoratie uniek.

Gepersonaliseerde oosterse decoratie – nu bij ons!

Heb je tijdens het reizen door Noord-Afrika een unieke lamp gezien of iets buitengewoons gevonden in een Egyptische bazaar? Misschien heb je ook een prachtige oosterse lamp op tv of in een tijdschrift ontdekt. Maar nu de schok, de lamp valt niet in het GHALIA-bereik. Geen probleem! Gelukkig zijn bestellingen en aanpassingen ook bij ons mogelijk volgens persoonlijke wensen en verzoeken. Bijna elke tekening en vorm is mogelijk. Bezoek vandaag onze contactpagina en schrijf ons uw speciale verzoek als een bericht! Wij doen ons best om uw droom waar te maken.

De beste oosterse thuisgeschenken zijn verkrijgbaar bij GHALIA!

Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor iemand die net terug is van een vakantie in Egypte of Marokko? Of voor iemand die is verhuisd en van het oosten houdt? Misschien wil je jezelf een cadeau geven en het gevoel hebben dat je op vakantie bent. Bij ons vindt u talloze cadeau-opties dankzij ons grote assortiment: van kandelaars, kandelaars, unieke lampen tot lampen tot een prachtige Indiase jurk of een Marokkaanse poef. Met onze hoogwaardige, handgemaakte producten, bent u gegarandeerd een glimlach op uw partner, familie of vrienden. Kijk maar!

Oosterse decoratie rechtstreeks van de fabrikant

Een bestelling in onze online shop loopt zonder tussenhandel, dat wil zeggen van de fabrikant rechtstreeks naar de eindklant. Dit garandeert een lage prijs en de fabrikant in de Orient profiteert optimaal. Een ander voordeel van het concept is de ondersteuning van de lokale economie. Met de aankoop van een prachtige oosterse lamp of het bestellen van oosterse decoraties, verfraait u niet alleen uw huis, maar raakt u ook betrokken bij de oosterse economie.

GHALIA – Laat je woondromen uitkomen

Over de auteur