Nieuwe airconditioning voor op kantoor!

airco voor kantoor

De laatste tijd krijg ik erg veel klachten van werknemers op kantoor. Ik ben zelf erg vaak weg dus ik heb dit daarom niet door. Mijn werknemers zeggen namelijk dat het veel te warm is op kantoor en dat ik hier echt wat tegen moet gaan doen. Ik ben het volledig met hun eens. Ik vind namelijk dat de werkomstandigheden optimaal moeten zijn. Ik baalde daarom ook dat dit niet het geval was en daarom ben ik opzoek gegaan naar het probleem. Hier kwam ik gelukkig al snel achter. Ik liet namelijk iemand kijken naar de airconditioning op kantoor. Dit bleek helemaal niet goed in orde te zijn en daarom moest ik opzoek naar nieuwe airconditionering.

Handige tip

Nieuwe airconditionering aanschaffen is natuurlijk niet iets dat je dagelijks doet en ik wilde ervoor zorgen dat het dit keer wel goed zou zitten. De oude airco ging namelijk erg snel kapot en daarom heb ik hulp gevraagd bij een goed vriend. Hij kende gelukkig wel een goede aanbieder en hij bracht mij met deze aanbieder in contact. Deze heeft vervolgens de oude airconditionering verwijderd en hij is meteen aan de slag gegaan, erg fijn.

Even geen werk op kantoor

Mijn werknemers liet ik een aantal dagen thuis werken. Dit om ervoor te zorgen dat alles nu perfect geregeld zou gaan worden. Dit is gelukkig ook gelukt want het is nu niet meer zo warm op kantoor. Mijn personeel is erg blij met de stappen die ik ondernomen heb en de werkomstandigheden zijn nu weer optimaal. Het bedrijf dat de oude airco heeft verwijderd en de nieuwe heeft aangelegd heeft dit voor een leuke prijs gedaan en daar ben ik ze erg dankbaar voor.

Productiviteit omhoog!

Sinds de nieuwe airconditionering van www.allclimate.nl/ is de productiviteit op het werk meteen heel erg omhoog gegaan. Hieruit kan ik dus opmaken dat het echt heel belangrijk is om goed voor het personeel te zijn. Op het moment dat je veel voor ze doet dan krijg je hier ook een hoop voor terug. Ik ben nu zelf weer wat vaker op kantoor en ik merk dat de airco het geweldig doet. Dit is echt een wereld van verschil vergeleken met de vorige. Het bedrijf dat dit heeft aangelegd vertelde me ook dat ik alleen maar hoefde te bellen als er iets zou zijn. Ze zouden dan meteen komen en dit is voor mij in ieder geval een erg fijn idee. Zeker nu de zomer er weer aankomt wil ik ervoor zorgen dat het niet te warm is op kantoor. In de eerste plaats voor mijn personeel maar natuurlijk ook voor mijzelf